Home / Blog / Blog / Idei de cadouri dulci de Secret Santa, în funcție de tipologia colegilor

Idei de cadouri dulci de Secret Santa, în funcție de tipologia colegilor

Efectul de Secret Santa a început să ia amploare și în România, de ceva vreme, iar în această perioadă începe goana după cadouri pentru colegi. Dar, înainte de a oferi cadoul perfect de Secret Santa, încep deciziile, întrebările și gândurile. Poate îți place sau nu îți place chiar atât de mult colegul pe care l-ai extras la Secret Santa, dar tot trebuie să alegi un cadou. Acum vin întrebările cele mai grele. Oare ce îi place? Și începe research-ul mai discret sau nu, despre colegul în cauză. Începi să îi urmărești activitățile la birou, vezi ce cană are, cum se îmbracă, ce muzică ascultă și începi să îi faci profilul, astfel încât să cauți cadoul perfect. Și cauți…și cauți…și tot cauți și probabil tot nu alegi fix ce i-ar plăcea, dar până la urmă, intenția contează și tot o cană sau șosete de Crăciun alegi.

Important este că Secret Santa are efectul de a apropia colegii, de a se cunoaște mai bine, de a căuta și a alege cadoul potrivit, iar apoi vine momentul oferirii și a deschiderii cadourilor. În acest moment, toți colegii sunt entuziasmați, nerăbdători și așteaptă să își deschidă cadoul, dar și să vadă reacția colegului pe care l-a extras. Nerăbdarea, atmosfera de sărbători, surprinderea, așteptarea sau surpriza sunt elementele de Secret Santa care unesc colegii și îi entuziasmează în perioada de sărbători.

Ca să mai ușurăm alegerea lăsăm mai jos câteva idei de cadouri dulci de Secret Santa, de până în 150 lei

Dora Noel – O cutie roșie, Crăciunistică, ce conține 12 praline belgiene delicioase! Un cadou dulce perfect pentru colegii care pun colinde în birou încă de pe 1 noiembrie!

Basket Tree Noel / Basket House Noel – Coșulețele din fetru cu modele de sărbătoare, umplute cu diferite produse Leonidas, sunt un cadou vesel, colorat și delicios de oferit de Secret Santa colegilor creativi.

Noel Tube S / Noel Tube M – Cutiile Tube S și M conțin praline globulețe din ciocolată belgiană și vin într-o cutie roșie, de sărbătoare, iar funda aurie completează cutia într-un mod festiv. Este cutia perfectă pentru colegul/ colega care ronțăie mereu ceva dulce la birou.

Zanzibar Sapin Noel – Cutia cu 20 de praline brăduți cu aromă de migdale, brownie, macarons cu aromă de cafea, merișoare și mandarine. O cutie cu aromă de sărbătoare perfectă atât pentru femei cât și pentru bărbați. Da, e ok și pentru șefi!

Gift Stars Noel – Bolul din sticlă cu model cu steluțe, care poate fi refolosit ca bomonieră sau ca suport de lumânare. Un cadou refolosibil, perfect pentru a fi oferit colegilor care colecționează tot felul de lucruri.

Rigleta Noel – Rigleta în culori de Crăciun conține 10 globulețe din ciocolată belgiană și este cadoul perfect pentru colegii darnici, care ar împărții cu ceilalți globulețele din ciocolată. Așa că, dacă vrei și tu un globuleț, oferă această rigletă! Wink-wink!

Pyramides – Piramidele din ciocolată cu aromă de cappuccino, chocco latte, mexique și chai latte sunt perfecte pentru colegii care adoră ciocolata caldă și merge perfect alături de cana tematică de sărbători care nu lipsește din cadourile de Secret Santa!

Gift White Noel – Cadoul perfect pentru cei organizați, care au biroul și desktop-ul curat, pentru că bolul metalic este perfect pentru a organiza agrafele de birou, sticky note-urile pixurile și creioanele.

Figurine ciocolată – Figurinele din ciocolată belgiană de calitate sunt un cadou perfect pentru colega care exclamă mereu „awww” la pozele cu pisicuțe.

Calendar Advent Kids – Cadoul perfect pentru colegii mai copilăroși, mai entuziasmați, care abia așteaptă să deschidă câte o fereastră în fiecare zi… sau pe toate odată!

Important este să ne bucurăm de toată această experiență, de Secret Santa, și să alegem cadourile cu drag. Fie că îți place sau nu îți place atât de mult cadoul primit, important este să apreciem intenția și să ne gândim că fiecare coleg depune un efort în a alege cadoul.

Dacă îți dorești un cadou dulce, din ciocolată belgiană de calitate, cu 100% unt de cacao, cu ingrediente naturale, proaspete, care să fie potrivit pentru colegi și șefi, cutiile cadou cu praline belgiene sunt cadoul potrivit pentru Secret Santa!

Poți comanda produsele de sărbători online sau poți alege produsele direct din ciocolateriile Leonidas – Ciocolată Belgiană – Leonidas Dorobanți, Piața Constituției și Berthelot (București)!

Vă dorim sărbători fericite alături de cei dragi! :)

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol