Produse pentru copii

Add to Wishlist
Reducere

Promo Figurina Caraque 15g

Mini figurină Caraque Leonidas, de 15g, în formă de rățușcă în jumătate de ou sau [...]
Prețul inițial a fost: 7.00 lei.Prețul curent este: 5.00 lei.
Add to Wishlist
Reducere

Promo Urs Coeur

Figurină Urs Leonidas de 40g din ciocolată belgiană cu lapte, ce ține în brațe o [...]
Prețul inițial a fost: 20.00 lei.Prețul curent este: 15.00 lei.

Ciocolată de copii – fă-le o bucurie micuților cu un deliciu dulce și colorat! 

Vrei să-i oferi micuțului tău un lollipop din ciocolată belgiană în formă de animăluț? Sau, poate, o cutie de biscuiți înveliți, pe jumătate, cu ciocolată belgiană? Colecția noastră de produse pentru copii le conține pe toate, plus multe alte specialități dulci și colorate. Acestea reprezintă alegeri excelente pentru copii, dar și pentru adulții care sunt în căutarea unor delicii care le amintesc de copilărie. 

În catalogul ciocolateriei noastre, Leonidas, pe lângă batoane de ciocolată și praline de ciocolată, găsești o gamă variată de ciocolată pentru copii fabricată de meșterii ciocolatieri belgieni cu ingrediente proaspete, alese cu mare grijă, cum ar fi unt de cacao pur 100% și cacao sustenabilă. Pentru copii, aceste delicatese reprezintă modalități minunate de a se bucura de o gustare delicioasă acasă sau la școală și de a experimenta aromele autentice ale ciocolatei belgiene de calitate superioară. 

Ciocolată pentru copii – forme și arome care îi surprind plăcut pe cei mici 

Leonidas România Ciocolată Belgiană pune la dispoziția părinților și persoanelor care doresc să facă un copil fericit o mulțime de produse savuroase, precum biscuiți, batoane nougat sau jeleuri din pastă de fructe. În plus, lollipop-urile și figurinele din ciocolată belgiană în forme distractive de animăluțe, frumos colorate și ambalate, alături de multe alte delicii meticulos create le vor oferi celor mici o experiență gustativă deosebită. 

Fiecare tip de ciocolată pentru copii disponibil respectă îndeaproape rețeta originală Leonidas din dorința ca micuții să se bucure de specialități de înaltă calitate. Așadar, alege produsul preferat, creat din ingrediente de origine, proaspete, în fabrica din Bruxelles, pentru a-l oferi în dar unui copilaș important din viața ta, indiferent de ocazie. În acest fel, îi vei oferi bucurie și îi vei satisface pofta de dulce!

 

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol