Transformă bucuria ciocolatei belgiene într-o afacere de succes!

În rețeaua Leonidas, pasiunea pentru ciocolată și pasiunea pentru afaceri merg foarte bine împreună. Ești gata să ni te alături? Și tu poți să-ți deschizi chiar astăzi o ciocolaterie Leonidas și să te bucuri de independență antreprenorială, având totodată, în spate, imaginea bine consolidată a unui brand cu o istorie de peste 110 de ani.

Descarcă Prezentarea Despre Franciză

Suntem numărul 1 în lume

Ceea ce înseamnă că succesul nostru va deveni și succesul tău, în momentul în care vei prelua franciza Leonidas.

Cu o istorie de peste 100 de ani, brandul Leonidas este numărul 1 în lume la vânzarea de ciocolată belgiană de calitate. În momentul de față, avem peste 100 de sortimente de praline comercializate în peste 1.300 de ciocolaterii din toată lumea.

Avem peste 120 de varietăți de praline

Încă de la primele sale creaţii din 1913, reţeta de succes a companiei Leonidas a avut la bază prospețimea desăvârşită. Astăzi, aceeași prospețime stă la baza celor peste 120 de varietăţi de praline belgiene din ciocolată, preparate doar cu unt de cacao cu puritate de 100%.

Toate ciocolateriile Leonidas din lume se aprovizionează de la singura fabrică din Belgia – Bruxelles, garantând astfel aceeaşi calitate şi prospeţime.

Succesul Leonidas în România

Leonidas este singura ciocolaterie din Romania care oferă peste 50 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard, până la ediţie limitată, pentru cadouri cu adevărat personalizate.

În prezent, serviciile Leonidas sunt disponibile în ciocolateriile din București, Iași, Cluj-Napoca, Bacău și Pitești, dar plănuim să ne extindem și în locații noi din Timișoara, Oradea, Brașov, Sibiu, Craiova, Constanța și alte orașe mari și medii.

Vrem să deschidem ciocolaterii în Timișoara, Oradea, Brașov, Sibiu, Craiova, Constanța și alte orașe medii

Căutăm parteneri cu spirit antreprenorial, care să preia frâiele unei francize. Dacă te numeri și tu printre ei, dă-ne un semn chiar azi!

Implementarea francizei Leonidas în România

La acordarea francizei Leonidas nu se percepe o taxă, nici la intrarea în rețea și nici pe parcursul derulării afacerii, contrar unui sistem de francize obișnuit.

Investiție inițială

Costurile sunt legate de amenajarea ciocolateriei, asigurarea fondului de marfă și necesarul de cash-flow pentru primele 6 luni de funcționare.

Amenajare

Pentru amenajarea ciocolateriei se va respecta un guideline Leonidas. Simularea 3D a proiectului se face de către un arhitect care a proiectat și celelalte locații Leonidas, iar mobilierul se produce pe plan local.

Concepte franciză

Francizatul poate opta pentru deschiderea unei ciocolaterii dedicate vânzării ciocolatei sau pentru conceptul Leonidas Chocolate & Coffee (LCC) care integrează atât vânzarea pralinelor cât și a altor produse: înghețată, cafea/ciocolată caldă, băuturi Leonidas (rețete de praline transformate în băuturi), fiind un avantaj în plus pentru francizat.

Descarcă Prezentarea Despre Franciză

Pe cine căutăm?

Pe cineva care știe să îmbine pasiunea pentru ciocolată și afacerile într-o combinație câștigătoare, moștenind reputația impecabilă a unui brand cu peste 110 de ani de tradiție.

 • Pe cineva cu spirit antreprenorial

 • Pe cineva gata să se implice în administrarea afacerii

 • Pe cineva deschis la nou, cu viziune pe termen lung

 • Îndrumare start-up step-by-step

 • Training pentru transferul de know-how

 • Materiale de marketing și asistență pentru strategiile de promovare și PR

Ce oferim?

Echipa Leonidas, formată din profesioniști motivați și bine pregătiți, va fi mereu alături de tine, pe tot parcursul implementării și dezvoltării afacerii.

Ești interesat? Completează formularul!

Te invităm să ne contactezi pentru orice întrebare pe care o ai. Îți vom explica în detaliu detaliile parteneriatului și rigorile unuia dintre cele mai mari branduri de praline din lume.

Franciză/ Marketing – Ion Codreanu (John): +40 721 25 93 96 / E-mail: ion.codreanu@ciocolatabelgiana.ro

0
  0
  Coșul tău
  Coșul este gol