Leonidas - Ciocolată Belgiană / Cadouri Leonidas / Cadouri delicioase de pus în ghetuțe, de Moș Nicolae

Cadouri delicioase de pus în ghetuțe, de Moș Nicolae

Începem să intrăm în atmosfera sărbătorilor de iarnă! Încă din luna noiembrie începem să intrăm în mood-ul zurgălăilor, a decorațiunilor, a filmelor cu povești de Crăciun și a ceștilor cu ciocolată caldă și ceai. Casele încep să prindă culoare, luminițele să pâlpâie în culori de sărbătoare, iar camerele să miroasă a portocale și să ascundă cadouri pe care cei mici sau mari să nu le găsească până de Moș Nicolae sau Crăciun.

Noaptea, pe 5 noiembrie, Moș Nicolae lasă cadouri în ghetuțele celor cuminți. Lustruiți-vă ghetuțele, pregătiți prăjiturelele cu lapte și haideți să vedem ce cadouri delicioase ar putea lăsa Moș Nicolae în încălțări. Poți vedea întreaga colecție de produse Leonidas, de Moș Nicolae, online aici.

Iată 5 idei de cadouri din ciocolată belgiană de Moș Nicolae

Lollipop Moș Nicolae – Un cadou perfect pentru a fi băgat în ghetuțe. Un lollipop colorat, tematic, din ciocolată belgiană pură delicioasă!

Figurine Moș Nicolae – Figurinele Moș Nicolae de 50g, 100g, din ciocolată neagră, caramel lapte sau color, pot fi un cadou potrivit atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Noel House – Cutia în formă de căsuță ce conține o figurină Moș Nicolae, dar și praline asortate și mini-figurine tematice.

Calendar Advent Kids – Calendarele Advent sunt printre cele mai căutate cadouri de sărbători. Numărătoarea până la Crăciun va fi delicioasă, cu fiecare fereastră deschisă!

Sabot Noel – Găsește în ghetuțele proaspăt lustruite un sabot din ciocolată umplut cu praline! Cadoul perfect pentru cei mari și mici!

De Moș Nicolae oferă mai mult decât un cadou dulce. Oferă o experiență delicioasă, o ciocolată belgiană de calitate, care se diferențiază de alte tipuri de ciocolată prin ingredientele folosite (proaspete și naturale, nu congelate), 100% unt de cacao pur, fără ulei de palmier, cu cacao certificată și sustenabilă. Ciocolata de calitate trebuie să fie foarte fină, să nu existe granulații, să se topească între degete și să conțină 100% unt de cacao.

Însă, mai mult decât orice cadou, cel mai important este să petrecem aceste sărbători alături de cei dragi și să ne bucurăm de toate momentele minunate petrecute împreună!

Poți găsi colecția de produse de Moș Nicolae online, dar și în ciocolateriile noastre:

Leonidas Dorobanți – Calea Dorobanți 152 (Best Flagship Store – Premiu acordat de Leonidas Belgia)

Leonidas Unirii – Bulevardul Unirii nr. 2 (zona Piața Constituției)

Leonidas Berthelot – Str. General H. M. Berthelot 1-3 (Zona Calea Victoriei, lângă Radisson Blu Hotel)

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol