Leonidas - Ciocolată Belgiană / Stiri Leonidas CiocolataBelgiana.ro / Mărțișorul preferat al femeilor este ciocolata!

Mărțișorul preferat al femeilor este ciocolata!

Știm că avem multe doamne și domnișoare înebunite după pralinele Leonidas. Primim zilnic mesaje, vedem cum zeci de femei trec pragul ciocolateriilor noastre din București, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara.

Dar mai știm că avem și domni care ne apreciază. Nu pentru aceștia avem un mesaj acum – căci știm că ei vor alege cadoul perfect de 1-8 martie – ci pentru ceilalți bărbați, care încă nu ne cunosc. Vă spunem doar atât: mărțișorul preferat al femeilor este ciocolata!

Catalogul Leonidas Primăvara 2018

Ocazie cu care am lansat minunatul catalog de primăvară, special creat pentru 1-8 martie. Pentru îndrăgostiți și nu numai, pentru femei și bărbați deopotrivă și – să nu uităm – pentru companiile care cunosc cât de important este să oferi cadouri premium.

Vei găsi în Catalogul Leonidas Primăvară 2018 peste 70 de produse: Ballotins, cutii cadou din gama standard și ediția specială de primăvară, specialități Belgiene. Aceste cadouri, dar și alte surprize te așteaptă în ciocolateriile Leonidas din București și din țară. Toate cadourile vor fi însoțite în această perioadă de un șnur de mărțișor.

Nu pot să mă abțin să nu îți fac câteva recomandări. 1-8 Martie este perioada de maxime căutări și frământări pentru bărbați, așa că îți voi ușura munca:

Coeur Mix – 8 praline pentru a te face remarcat

Coeur Rigleta – faimoasele inimi Leonidas, pot fi dăruite în loc de sau împreună cu un buchet de flori

Coeur Plexi – 13 inimioare asortate Leonidas

Coeur Dome – noutatea absolută a sezonului, amabalaj inedit, impact maxim

Ion Codreanu – John, cum îmi spun prietenii – si sunt reprezentant oficial al Leonidas în România fiind implicat în businessul cu praline premium de peste 7 ani. Sunt pasionat al lucrurilor de calitate si tată a 2 copii,  un fin cunoscător al pieței în care activez. Mă poți citi ocazional în presa de business și pe acest blog, dar ma vei găsi și la ciocolateria Leonidas Beller unde îți voi face personal recomandări din minunatul univers Leonidas.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol