Leonidas - Ciocolată Belgiană / Recomandări Leonidas / Leonidas Ziua Îndrăgostiților 2018 – Straight for the heart

Leonidas Ziua Îndrăgostiților 2018 – Straight for the heart

Despre inimi și alte cadouri dedicate Zilei Îndrăgostiților

 

Dacă aveai impresia că Ziua Îndrăgostiților o să treacă neobservată aici, în secțiunea de noutăți Leonidas, acest articol te contrazice. Este o perioadă plină și pentru noi, care vine parcă prea repede după agitația de Crăciun. Și dacă Decembrie este luna cadourilor în general, Februarie – Martie reprezintă perioada cadourilor iubirii Leonidas.

Bijoux, inimi de catifea, super-inimi și, bineînțeles – inimile de ciocolată sunt în centrul atenției de Valentine’s Day 2018. Straight for the Heart este deviza acestei campanii adică exact esența pralinelor Leonidas: ți se duc direct la inimă!

Pralinele Coeur Ediție Limitată

Ciocolatierii Leoonidas s-au întrecut pe ei înșiși în 2018. Și suntem doar la început de an. Pe lângă deja consacratele Coeur Vanille și Coeur Raspberry, Leonidas propune de Ziua Îndrăgostiților 2018 două inimi nonconformiste:

– Coeur Fruit de la Passion – ciocolată albă, cremă ganache de fructul pasiunii;
– Coeur Violette & Vanille – ciocolată neagră umplută cu cremă ganache de violette și vanilie.

Te invit să le deguști în oricare dintre ciocolateriile noastre din București (Beller – Dorobanți, Unirii, Victoriei) dar și din Iași, Cluj-Napoca și Timișoara.

Și dacă tot ajungi la noi: fă o surpriză persoanei plăcute din viața ta. Dacă mă întrebi pe mine – pe lângă cutiile de sezon – inimile se vor deschide cu siguranță în fața acestor cadouri:

Coeur Velour – un mic răsfăț, delicat ca o bijuterie fină.
Bijoux – dacă tot suntem la capitolul bijuterii, această cutie valorofică cel mai bine pralinele Leonidas
Lux Leos – o incursiune în istoria Leonidas, cu degustarea inclusă

Orice cutie cadou din colecția Bijoux & Love – Acestea vor fi cele mai apreciate de către doamnele și domnișoarele care știu să facă diferența între o atenție de complezență și un cadou cu adevărat memorabil

Nu uita să întrebi ciocolatierii care sunt cutiile cadou din Ediția Limitată Ziua Îndrăgostiților 2018 Leonidas. Bineînțeles, ambalarea se face manual și este personalizată fiecărui tip de cadou.

Ion Codreanu – John, cum îmi spun prietenii – si sunt reprezentant oficial al Leonidas în România fiind implicat în businessul cu praline premium de peste 7 ani. Sunt pasionat al lucrurilor de calitate si tată a 2 copii,  un fin cunoscător al pieței în care activez. Mă poți citi ocazional în presa de business și pe acest blog, dar ma vei găsi și la ciocolateria Leonidas Beller unde îți voi face personal recomandări din minunatul univers Leonidas.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol