Leonidas - Ciocolată Belgiană / Recomandări Leonidas / Leonidas Corporate Gifts: happy partners, happy businesses

Leonidas Corporate Gifts: happy partners, happy businesses

Poate că unii ar spune că suntem de la an la an mai grăbiți cu lansarea Catalogului Leonidas tematic de Crăciun. Dar avem o categorie din ce în ce mai mare de iubitori Leonidas care ne întreabă de sărbătorile de iarnă încă din Septembrie.

Sunt acei oameni cu inițiativă care își planifică totul din timp. Care aranjează bugetele și prioritizează cu multe luni înainte. Sunt cei care își asumă riscuri și poartă responsabilitatea pentru alte sute sau chiar mii de persoane.

Aceștia sunt clienții noștri corporate. Sună impersonal, dar te asigur că relațiile pe care le avem cu ei sunt foarte aproapiate. Încă dinainte de 2009. Și tocmai acest istoric al relațiilor ne permit nouă să dăm sfaturi. Pentru că am avut sute de cereri speciale și de ultim moment, personalizate sau standard, mii de ballotins și accesorii de Crăciun special pregătite pentru companiile din România. Sau mai degrabă pentru partenerii și angajații acestor companii.

Nicio cerere de ofertă nu seamănă cu alta. Totuși, după aproape 10 ani de stat de vorba cu buyeri și manageri de companii, putem trage niște concluzii care să te ajute să găsești cele mai potrivite cadouri pentru partenerii tăi de afaceri, angajați sau colegi. Așadar, în cazul în care cauți cadouri corporate premium, personalizate, poate că ar trebui să ții cont de următoarele:

Personalizează la maxim!

Customizarea cadourilor în zona corporate are limitele sale. Mai ales când vorbim de cadouri premium. Dar imaginația și experiența unui furnizor joacă rol important.

Pentru angajați

Dacă vorbim despre cadouri către angajați, poți avea în vedere o personalizare pe departamente: cei de la financiar sau resurse umane apreciază de obicei cutii cadou clasice sau Ediție Limitată Crăciun (Zanzibar Noel, Santiago Noel). Cei de la marketing și departamentele de creație vor fi impresionați de cadouri ieșite din comun: de exemplu Xmas Music Box, Rigleta Noel, Glob Christmas.

Departamentele dominate de femei vor pune accent pe frumusețe și sensibilitate (Grande Bjoux, Coeur Metal), iar cele compuse din bărbații vor aprecia funcționalitatea (Victor S, M sau Henry S, M).

Trebuie să îți spunem că niciodată nu vei da greș cu ballotins D’egustation sau Mini – vedetele colecției Leonidas.

Pentru cei mai importanți parteneri de afaceri         

Nu uita niciodată de partenerii de afaceri tradiționali. Fie că e vorba de clienți, colaboratori, membrii de sindicat sau furnizori importanți, aceștia trebuie să se simtă importanți. Poate știi deja ce apreciază, ce culori preferă, dacă sunt familiști sau nu. Toate aceste detalii contează. Noi îți recomandăm să arunci o privire către Premium Sapin, Choco & Wine, Lux Leos, Cafe Gourmand sau Caseta Lichior.

Christmas Party!

Când vine vorba de petreceri de Crăciun, acesta este momentul mult așteptat de aproape toți angajații sau partenerii de afaceri. Christmas Party (50 de praline) a fost special creată pentru degustări de petrecere, dar poți oricând ieși din context cu buturuga cu praline sau uriașul Moș Crăciun de 1,8 kg.

Cere sfatul ciocolatierilor Leonidas

Noi, cei de la Leonidas Ciocolată Belgiană am abordat acest sector al cadourilor corporate încă din 2009, de la intrarea pe piață, iar de atunci am dăruit mii de cutii cadou, specialități belgiene și coșuri personalizate către zeci de firme locale și internaționale.

Am sesizat că aceste companii își prețuiesc angajații și partenerii și doresc să le ofere daruri de sărbători care să spună ceva despre filosofia companiei respective. Care să transmită un mesaj. Tocmai de aceea, ciocolatierii Leonidas stau de vorbă cu reprezentanții acestor firme pentru a personaliza cadourile și pentru a transmite exact acele mesaje potrivite. Păstrând desigur esența cadourilor Leonidas: calitate în toate aspectele, unt pur de cacao 100%, atenție la detalii, simplitate și savoare.

Leonidas este singura ciocolaterie din România care oferă peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard, până la ediţie limitată, peste 100 de praline și câteva zeci de specialități belgiene.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol