Leonidas - Ciocolată Belgiană / Recomandări Leonidas / Ghid de alegere și recunoaștere corectă a ouălor de ciocolată Leonidas [2]

Ghid de alegere și recunoaștere corectă a ouălor de ciocolată Leonidas [2]

Poți vedea aici prima parte a acestui articol

Vânătoarea continuă!

După ce am degustat, cel puțin din priviri, întreaga colecție de mini ouă de ciocolată, este cazul să trecem și la celelalte ouă de Paște Leonidas. Și nu sunt deloc puține!

Spectacolul de Paște Leonidas începe cu cele 4 ouă de mărimi diferite, ambalate în tema de Paște: XS, S, M și L. Ouă de ciocolată cu lapte 100% unt de cacao, pline – la rândul lor – cu mini ouă și praline. Acestea sunt cadourile cu care nu aveți cum să dați greș. De la 200 de grame până la 650 de grame – aceste ouă au fost special create pentru a fi degustate în ziua de Paște.

Piesa de rezistență completează colecția: Oul de Ciocolată XL, 3,5 kg de ciocolată de lapte și praline. De împărtășit cu familia și / sau colegii. Am avut prieteni care au dedicat un picnic special acestui ou a doua zi de Paște. Deci pretexte se găsesc.

Ouă la vedere sau ascunse!

Unele ouă de ciocolată sunt mai greu de reperat: vin împreună cu figurine (iepurele, rățușca sau găina cu cuib). Altele, în schimb, sunt la vedere: oul cu mini ouă sau rigletele ediție specială de Paște.

Nu lipsesc desigur cutiile cadou dedicate acestei sărbători: Easter Box, Oul de Metal sau Zanzibar Easter. Cadouri cu care lași o impresie deosebită.

Pentru a înțelege mai bine varietatea de ouă de ciocolată Leonidas, te invit să studiezi infograficul de mai jos sau să îl vizualizezi mai bine în acest link.

Paște fericit tuturor și spor la găsit și degustat ouă de ciocolată!

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol