Home / Blog / Stiri Leonidas CiocolataBelgiana.ro / Catalogul Leonidas Paște 2017, cu recomandări

Catalogul Leonidas Paște 2017, cu recomandări

Parcă nici n-a trecut bine Crăciunul (nici nu mai zic de 1-8 Martie), iar Iepusașul se apropie cu țopăieli dese. Așa cum am mai zis, catalogul Leonidas de Paște este poate cel mai vesel catalog pe care îl lansăm de-a lungul anului: figurine de tot felul, ouă de ciocolată mari și mici, ambalaje colorate în ediție limitată.

Totuși, Catalogul Leonidas Ciocolată Belgiană Paște 2017 își păstrează menirea de bază: selecția celor mai potrivite cadouri pentru zona corporate – angajați, colaboratori, clienți.

Asta nu înseamnă că aceste cadouri nu se potrivesc prietenilor și familiei. Dimpotrivă. Avem anual clienți fideli care cumpără figurine tematice de Paște sau de Crăciun pentru toți membrii familiei și fac un eveniment de degustare în familie, chiar în ziua sărbătorii. Sau egg hunt cu oăle de ciocolată.

Sun sigur că știi deja ce să alegi și îți garantez că toate produsele din catalog sunt minunate. Totuși, nu mă pot abține să nu îți fac câteva recomandări. Un fel de tendințe. Pe care poți să le urmezi sau nu.

Recomandări Leonidas Paște 2017:

– Easter Box: clasică dar mereu la modă, mini ouă de ciocolată ascunse printre praline, într-o cutie elegantă. Părinții, frații / surorile se vor bucura nespus.

– Ballotin “Mini”, în “haine” de Paște, Ediție Limitată, vedeta colecției Leonidas. Pentru prieteni și colegi.

– Ou Metal, figurine și mini ouă pentru – bineînțeles – cei mai mici.

– Rigleta Easter sau Mini ouă, clasica cutie transparentă care înlocuiește întotdeauna cu succes o floare pentru persoana cea mai dragă de lângă tine.

– Iepurele, rățușca, cocoșul, găina (cu cuib, cu pui sau nu) … sunt sigur că deja știi de figurinele de ciocolată de Paște.

Dacă ți-e greu să iei o decizie, întreabă cu încredere unul dintre ciocolatierii Leonidas pentru sugestii și recomandări.

Poți vedea aici Catalogul Leonidas Ciocolată Belgiană Paște 2017.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol