Home / Blog / Ciocolată belgiană / Manon Spread – crema tartinabilă realizată după celebra pralină Manon

Manon Spread – crema tartinabilă realizată după celebra pralină Manon

Iconica pralină Manon a dus la realizarea unei creme tartinabile cu același gust autentic. Pralina Manon a apărut încă din anul 1980, când era realizată manual, însă rețeta a rămas aceeași, fiind una dintre cele mai apreciate praline belgiene Leonidas.

Succesul de care are parte această pralină i-a făcut pe maeștrii ciocolatieri să creeze o variantă tartinabilă a pralinei Manon. Gustul emblematic al ciocolatei albe, crema de unt și aromele de cafea și alune de pădure se regăsesc și în Manon Spread.

Crema Manon face parte din noua gamă de produse tartinabile – Pause – printre care se află și crema cu aromă de ciocolată neagră intensă și crema cu alune de pădure.

Cremele tartinabile din gama Pause pot fi desertul perfect de mâncat dimineața, împreună cu persoana iubită sau în momentele în care ai poftă de ceva dulce și consistent.

Cremele tartinabile sunt perfecte de întins pe pâine, clătite, waffe, pancakes, biscuiți, brioșe, dar le poți adăuga și în diverse alte prăjituri, după bunul plac.

Puteți comanda cremele tartinabile, online, astfel:

Manon Spread, click aici. 

Dark Spread, click aici. 

Hazelnut Spread, click aici.

De asemenea, găsiți cremele tartinabile și în ciocolateriile noastre Leonidas din București: Dorobanți, Piața Constituției și Berthelot!

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol