Leonidas - Ciocolată Belgiană / Cadouri Leonidas / Idei de cadouri dulci, de Crăciun, pentru ea și el, în funcție de personalitate

Idei de cadouri dulci, de Crăciun, pentru ea și el, în funcție de personalitate

Perioada sărbătorilor de Crăciun ne pune, în fiecare an, creativitatea și inspirația la contribuție, pentru a găsi cadoul perfect pentru partenera sau partenerul de viață. Simți că deja ai epuizat toate cadourile și nu vrei să te mai repeți cu un cadou pe care l-ai luat și acum un an sau doi sau… 10.

Pentru a vă surprinde partenerii, în seara de Crăciun, într-un mod dulce, personalizat în funcție de peronalitatea acestuia, am realizat o listă cu idei de cadouri pentru ea și el, care sperăm să vă ajute în alegerea cadoului ideal de pus sub brad.

Idei de cadouri dulci pentru ea:

 • Dacă partenera este o fire mai serioasă și preferă cadourile elegante, atunci poți alege orice cadou Leonidas, însă, pentru a recomanda câteva produse tematice, credem că va aprecia cutiile Red Mira, Xmas White sau Black Big.
 • Dacă partenera abia așteaptă să decoreze casa de Crăciun și simte spiritul sărbătorilor din plin, încă din noiembrie, atunci recomandăm una dintre bombonierele noastre care, după terminarea pralinelor va putea fi folosită și ca decor.
 • Dacă partenera este o fire veselă, copilăroasă și spune „awww” de câte ori vede un animăluț drăguț, atunci credem că îi va placea ursulețul din pluș Leo, umplut cu praline delicioase.
 • Dacă partenera nu vrea niciodată mâncare, dar mereu fură din mâncarea ta, atunci recomandăm să îți cumperi cutia Zanzibar Noel, sigur îi va plăcea!
 • Dacă partenera este supărată pe tine, atunci îți recomandăm toată colecția de Crăciun și mult succes! :)

Idei de cadouri dulci pentru el:

 • Dacă partenerul este mai darnic, de fel, și simți că îți va oferi un cadou frumos, anul acesta, atunci îl poți surprinde și tu cu eleganta cutie cu vin și praline, Choco & Wine.
 • Dacă îi plac foarte mult dulciurile și de fiecare data vă certați pe ultima bucățică de ciocolată, atunci recomandăm Globul Xmas L . Sunt 750g de plăcere pură și ciocolată belgiană care ar trebui să ajungă pentru toată lumea. Sau poți comanda două, just in case.
 • Dacă partenerul este foarte drăguț cu tine și simți că pe lângă parfumul lui preferat ar trebui să mai adaugi ceva, atunci îți recomandăm cutia Tube Plexi sau un ballotin, pentru a adăuga și un touch dulce, ca el, cadoului.
 • Dacă partenerul este mai sobru, elegant și îți deschide mereu ușa de la mașină, atunci recomandăm cutia Tree Choco Gift.
 • Dacă simți că partenerul nu este atât de drăguț pe cât ar trebui, atunci îi poți lua o Rigletă Xmas, dar pe care să o savurezi tot tu.

Oricum ar fi partenerul de viață, sperăm ca sărbătorile să vă găsească împreună, sănătoși, fericiți, cu zâmbetul pe buze și cu pralinele sub brad. 😊

Echipa Leonidas România vă urează sărbători minunate!

0
  0
  Coșul tău
  Coșul este gol