Leonidas - Ciocolată Belgiană / Cadouri Leonidas / Idei de cadouri dulci, pentru Valentine’s Day

Idei de cadouri dulci, pentru Valentine’s Day

Valentine’s Day este o sărbătoare care celebrează iubirea dintre cupluri. În România, unele persoane sunt sceptice cu privire la această sărbătoare afirmând că nu este necesară o anumită zi pentru a celebra dragostea partenerilor, în timp ce alte cupluri se bucură de această zi și își arată iubirea prin oferirea de cadouri și petrecerea timpului împreună. 

Pentru cei care celebrează iubirea în această perioadă, și nu numai, am pregătit câteva idei de cadouri delicioase, cu care să își îndulcească partenerul de viață. 

Cutia Bijoux este un cadou special care o va impresiona, cu siguranță, iar după terminarea pralinelor se va putea bucura și de cutia în care poate depozita bijuteriile preferate. De asemenea, cutiile în formă de inimă, din catifea, metal sau carton de calitate, din colecția de Valentine’s Day, pot fi cadoul ideal pentru persoana iubită. 

Și, pntru că pralinele belgiene sunt întotdeauna o idee minunată de cadou, recomandăm și clasicele, dar elegantele Ballotins, mai ales că poți alege și cutii care conțin doar praline fără gluten, fără zahăr adăugat sau produse fără lactoză.

Pentru cei care nu sunt mari fani ai inimioarelor, dar vor să ofere un cadou dulce, de calitate, pot opta pentru cutiile din colecția Heritage sau Art Nouveau. Cutiile elegante, din carton de calitate, decorate cu o fundă din satin sau cutiile metalice vintage vor impresiona persoana iubită. 

Orice cutie ai alege, ciocolata belgiană merge perfect alături de un vin sau un prosecco bun, pe care îl puteți bea împreună, de ziua iubirii. Noi punem la dispoziție o selecție rafinată, pe care o găsești în colecția de Valentine’s Day, și astfel poți comanda cadoul complet, ciocolată și vin, dintr-un singur loc. Sperăm ca iubirea voastră să fie precum un vin vechi, tot mai frumoasă, pe zi ce trece. :) 

Happy Valentine’s Day, you lovers!  

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol