Leonidas - Ciocolată Belgiană / Ciocolată belgiană / Plăcerea realizării unei ciocolate calde cu piramide din ciocolată belgiană Leonidas

Plăcerea realizării unei ciocolate calde cu piramide din ciocolată belgiană Leonidas

Sezonul răcoros a venit deja, iar băuturile calde ne introduc în peisajul ușor melancolic, dar plăcut, al anotimpurilor reci.

O carte bună și o cană cu ciocolată caldă, lângă fereastra de unde poți privi liniștit natura este scenariul perfect al unei zile friguroase.

Piramidele din ciocolată belgiană, de la Leonidas, se prepară imediat, în aproximativ 2-3 minute și trebuie doar să încălzești 200ml de lapte, apoi să adaugi piramida și să amesteci până când aceasta se dizolvă. Până și procesul realizării ciocolatei calde este unul plăcut și vei putea observa etapele de dizolvare ale piramidei, de la stratul generos de ciocolată belgiană și până la interiorul cremos.

Piramidele pentru ciocolată caldă, cu cremă aromată în interior, sunt perfecte pentru a te încălzi în zilele reci. Poți alege între cele 4 delicioasele arome: Cappuccino, Mexique, Choco Latte și Chai Latte. Iar dacă preferi o ciocolată caldă mai intensă, îți recomandăm să pui 2 piramide.

Piramida Cappuccino conține ciocolată cu lapte și cremă ganache cu 100% cafea arabică.

Piramida Mexique conține cremă ganache din ciocolată neagră din Mexic, cu 68% cacao.

Piramida Chai Latte conține ganache din ciocolată cu lapte condimentată și aromată cu ceai și cu o atingere de miere.

Piramida Choco Latte conține ganache din ciocolată cu lapte.

Cutiile Pyramides Box conțin 8 piramide asortate și pot fi achiziționale online, de aici, sau direct din ciocolateriile noastre din București: Leonidas Piața Constituției – Bvd. Unirii 2 sau Leonidas Beller – Str. Puțul lui Zamfir 3.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol