Home / Blog / Stiri Leonidas CiocolataBelgiana.ro / În această perioadă, avem nevoie de relaxare

În această perioadă, avem nevoie de relaxare

Izolarea ne-a învățat multe lucruri și ne-a trecut prin multe stări însă, am reușit să fim uniți, solidari și să gestionăm situația cum putem mai bine. În această perioadă a fost nevoie de efort suplimentar și o minte cât mai limpede pentru a putea lua cele mai bune decizii, atât pentru clienții noști, cât și pentru colegii din echipă.

Discutând și savurând câteva praline, împreună cu prietenul nostru Răzvan-Gabriel Zaharia, psiholog și psihoterapeut, într-o conferință video online, am ajuns cu discuția într-un punct în care am început să conștientizăm tot mai mult necesitatea momentelor de relaxare, în această perioadă dificilă. Totul a pornit de la faptul că s-a demonstrat faptul că ciocolata are efecte benefice, la nivel psihic, consumată cu moderație. De asemenea, oferă o stare de bine, având efecte pozitive în situațiile de stres, oboseală, suprasolicitare fizică și psihică, conducând la o stare generală de calm și la un nivel îmbunătățit de concentrare.

Apoi, am ajuns la concluzia că, în această perioadă, mai mult ca oricând, lumea are nevoie de un moment de relaxare psihică, de liniște și eliberare a gândurilor negative. Așa că ne-am adunat forțele și ne-am decis să organizăm ore practice de relaxare, susținute de psihoterapeutul Răzvan.

Așa a luat naștere proiectul „Ciocolata pentru suflet”. Puteți vedea mai multe detalii despre proiect și vă puteți înscrie, aici: https://ciocolatabelgiana.ro/ciocolata-pentru-suflet

Sesiunile se desfășoară online, prin interacțiune audio-video, într-un grup de 6-12 persoane, în fiecare sesiune, și vă vor ajuta să obțineți, într-un timp scurt, o stare confortabilă, caracterizată de calm, liniște și relaxare.

Conform practicilor psihoterapeutice moderne, puteți trăi această experiență de relaxare mentală, online, de acasă, cu mențiunea de a vă acorda timp de calitate în acest scop. Conectarea cu noi înșine, interacțiunile umane de calitate și atingerea unei stări de liniște prin experiența relaxării mentală ne or ajuta să trecem peste momentele dificile din această perioadă.

Ne dorim să oferim o experiență a conectării umane, într-un context al distanțării fizice.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol