Leonidas - Ciocolată Belgiană / Stiri Leonidas CiocolataBelgiana.ro / #StaiAcasă și bucură-te de ciocolată alături de cei dragi

#StaiAcasă și bucură-te de ciocolată alături de cei dragi

Perioada de izolare la domiciliu poate fi dificilă pentru multe persoane. Poate aveam nevoie de o perioadă în care să reflectăm mai mult, să avem grijă de noi, să petrecem timpul cu cei mici, să luăm o pauză de la tumultul cotidian. Cu toate acestea, incertitudinea și nesiguranța acestei perioade, ne îngrijorează, însă în aceste momente trebuie să fim solidari, să avem grijă de noi și de familia noastră și să rămânem calmi.

Pentru a ne mai detensiona puțin, noi apelăm la ciocolată care, s-a demonstrat științific că are efecte pozitive în situațiile de stres, oboseală și suprasolicitare psihică, iar consumul acesteia conduce la o stare de calm și la un nivel îmbunătățit de concentrare.

De asemenea, consumul de ciocolată stimulează producerea endorfinelor, „hormonul fericirii”, având ca efect nu doar o stare de bună dispoziție ci și a altor afecțiuni psihice.

Astfel, cu ajutorul ciocolatei ne dorim să înveselim cât mai multe persoane, în această perioadă grea. De aceea, am creat oferte care să vină în întâmpinarea tuturor iubitorilor de ciocolată și a celor dragi lor.

Pentru iubitorii de ciocolată de calitate, propunem oferta 1:

  • la comenzile online de peste 50 lei transportul este gratuit
  • iar la orice achiziție de peste 80 lei oferim și un ballotin de 125g de praline belgiene, pentru a te bucura de și mai multă ciocolată.

Pentru cei care vor să ofere un cadou dulce și celor dragi și să le mai îndulcească izolarea, am creat o ofertă axată pe apreciere, solidaritate și iubire și le propunem oferta 2:

  • la achiziționarea a două cutii cadou, din secțiunea Cutii 2+1 Cadou, primești o cutie, de același fel, cadou;
  • asigurăm transportul gratuit către două destinații diferite.

Astfel, dorim să te bucuri de ciocolată și să savurezi aceste momente atât tu, cât și cei dragi ție.

Ofertele nu se cumulează și sunt valabile în limita stocului disponibil.

Împreună suntem mai puternici, iar prin respectarea regulilor și a păstrării stării de calm vom trece cu bine peste această perioadă tumultoasă.

#StaiAcasă și bucură-te de ciocolata Leonidas România alături de cei dragi!

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol