Leonidas - Ciocolată Belgiană / evenimente Leonidas / Leonidas România – partener al celei de-a doua ediții a evenimentului caritabil Daddy Daughter

Leonidas România – partener al celei de-a doua ediții a evenimentului caritabil Daddy Daughter

Leonidas România - partener Daddy Daughter

Leonidas România este partener al celei de-a doua ediții Daddy Daughter Charity Ball care are loc pe 5 septembrie 2020, la Palatul Cesiuanu-Racoviță (sediul Artmark). Fondurile strânse din vânzarea biletelor și a sponsorizărilor sunt donate către programul educațional Art Safari Kids, ce facilitează accesul a mii de copii, cu vârste între 3-12 ani, la ateliere creative și expoziții de artă.

„Cadourile dulci Leonidas sunt oferite, de obicei, pentru a accentua sentimentele sincere și pentru a crea momente memorabile. Astfel se intensifică și legătura dintre tătici și fetițele acestora, care este o legătură de iubire necondiționată, extrem de puternică și sinceră. Ciocolata belgiană fină poate fi cadoul perfect oferit de un tată către fiica lui, care să accentueze fiecare clipă de bucurie și mândrie pe care aceștia o petrec împreună. Ciocolata poate fi un cadou oferit fără motiv, doar pentru bucuria pe care o oferă zâmbetul pur al fetiței tale, atunci când îi dăruiești ceva”, a declarat Ion Codreanu, importator Leonidas România.

Pentru toate aceste momente de neînlocuit, petrecute de tătici alături de fetițele lor, echipa Leonidas România se bucură să fie partener al evenimentului Daddy Daughter Charity Ball.

„Ciocolata poate fi un cadou special atât pentru copii, cât și pentru părinți, iar dacă este vorba despre o ciocolată belgiană, de calitate, atunci totul este la superlativ. Mulțumim partenerului nostru Leonidas România pentru cadourile dulci oferite tăticilor și fetițelor care vor participa la cea de-a doua ediție Daddy Daughter Charity Ball”, a declarat Mike Costache, Co-fondatorul Daddy Daughter Charity Ball (tătic de fetiță de aproape cinci ani care adoră ciocolata belgiană).

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol