Leonidas - Ciocolată Belgiană / Cadouri ciocolată / Top 10 cadouri, cu ciocolată, pe care să le oferi în luna iubirii

Top 10 cadouri, cu ciocolată, pe care să le oferi în luna iubirii

Love is in the air! Poate că este Valentine’s Day o zi împrumutată, și iubirea merită sărbătorită în fiecare zi, însă o zi specială a iubirii este întotdeauna bine-venită. De asemenea, partenerul/a de cuplu sigur de va bucura dacă îi oferi un cadou delicios, pe care să îl savurați împreună.

Dacă nu știi exact ce cadou vrei să îi oferi partenerului de viață, am făcut un top 10 cu recomandări de cadouri dulci, de la cutii în formă de inimă, din catifea, la cutii de bijuterii, bomboniere din ceramică, și multe altele, toate acestea pline cu praline belgiene delicioase, și cu dragoste, bineînțeles 😊. Vezi mai jos recomandările noastre:

 1. Bijoux: O poveste spusă cu ajutorul unei selecții de 30 de praline, într-o cutie deosebită de bijuterii.
 2. Coeur Love: O cutie care exprimă dragoste de la exterior și până la interior, unde regăsim 12 praline inimioare.
 3. Coeur Zanzibar: Arată-ți dragostea cu o cutie tematică și cucerește-ți jumătatea cu cele 20 de praline asortate.
 4. Coeur S, M, Dublă: Love at first sight! Alege o cutie din catifea, în formă de inimă, și spune-i cât de mult îl/ o iubești!
 5. Coeur Metal: The love is fierce! Pentru relațiile stabile, cutia în formă de inimioară, din metal, este cadoul perfect!
 6. Coeur Big: O declarație de dragoste mai presus de cuvinte transpusă într-o cutie de catifea, în formă de inimă, cu 100 de praline belgiene!
 7. Coeur Velour: Pentru momentele de început, când vrei să îi oferi un cadou din inimă, dar să nu fie prea mult, alege cutia Velour, în formă de inimă, din catifea, cu o praline delicioasă.
 8. Urs Leo: Pentru relațiile jucăușe, și nu numai, ursulețul din plus cu praline este cadoul perfect!
 9. Selection: Un cadou select, plin de rafinament, pentru cei cu gusturi fine!
 10. Gift-uri V-Day: Un cadou complet ce include o cutie de praline, o sticlă de Prosecco sau vin și un lollipop delicios, perfect pentru a fi savurat în seara de Valentine’s Day.
0
  0
  Coșul tău
  Coșul este gol