Home / Blog / Stiri Leonidas CiocolataBelgiana.ro / Ciocolata Leonidas este realizată din cacao sustenabilă

Ciocolata Leonidas este realizată din cacao sustenabilă

Cacao sustenabilă, fericire deplină! :)

Din 1 octombrie 2021 Leonidas folosește cacao certificat pentru a realiza ciocolata. O tranziție firească, având în vedere că încă din 1913 Leonidas creează momente de fericire pentru toată lumea!

Sprijinind un salariu corect și stabil pentru cultivatori, Leonidas participă la construirea unei lumi mai bune pentru umanitate și planetă.

Datorită acestei certificări, condițiile de viață și de muncă a 2.450 de cultivatori de cacao și a familiilor acestora au fost îmbunătățite.

Pentru mai multă fericire și pentru ca pralinele și ciocolata Leonidas să fie accesibile tuturor, Leonidas își asumă toate costurile implicate de acest angajament pentru cacao sustenabilă, fără a crește prețurile noastre de vânzare cu amănuntul.

Cifre cheie

Anual, Leonidas cumpără nu mai puțin de 5.000 de tone de ciocolată pentru a produce delicioasele produse, ceea ce corespunde cu:

3.000 tone de boabe de cacao anual

Produse de 2.450 de ferme din întreaga lume

Peste 8.526 de hectare de cultivare a boabelor de cacao

Trei etichete, un spirit

Programele Rainforest Alliance și Cocoa Horizons oferă garanții excelente pentru cacaua sustenabilă. Acesta este motivul pentru care Leonidas a ales să se înscrie în cadrul acestor programe când s-a început acest proces.

Aceste două etichete sunt menite să îmbunătățească nivelul de trai al cultivatorilor prin îmbunătățirea calității și a randamentului producției lor, dar și a proteja copiii și a elimina defrișările.

În același timp, Leonidas a semnat și „Beyond Chocolate”, o inițiativă belgiană care angajează participanții să lupte activ împotriva defrișării și să ofere un venit decent cultivatorilor de cacao.

Beyond Chocolate secretariat:

Suntem bucuroși să-i urăm bun venit lui Leonidas, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul ciocolatei belgiane, care și-a asumat angajamentele noastre ambițioase pentru dezvoltarea durabilă, marcând un pas important pentru ciocolata belgiană. Ciocolata Leonidas este acum certificată de Rainforest Alliance și Cocoa Horizons. Un angajament important pentru sustenabilitate.”

Lucrăm pentru o lume mai bună

Optarea pentru cacao sustenabilă face parte din dorința Leonidas de a pune umanitatea și mediul în centrul deciziilor.

Astăzi, de exemplu, toate cutiile de carton cu ciocolată sunt certificate FSC. De asemenea, sunt complet reciclabile. Leonidas lucrează zi de zi pentru o lume mai bună, optând pe cât posibil pentru lanțuri scurte de aprovizionare în ceea ce privește ingredientele.

Și când vine vorba de sustenabilitate, Leonidas este plin de idei! Următorul pas: ambalaje și pungi din materiale și mai respectuoase cu mediul înconjurător.

Ciocolată sustenabilă… la același preț

Deoarece ciocolata Leonidas dorește să fie accesibilă tuturor, ne asumăm toate costurile implicate în acest angajament pentru cacao sustenabilă, fără a crește prețurile noastre de vânzare cu amănuntul.

Răsfățându-te cu ciocolata noastră contribui la un viitor mai respectuos cu planeta noastră… Fără să cheltui niciun ban în plus!

Este de la sine înțeles că standardele noastre de calitate sunt mai înalte ca niciodată și vă oferim în continuare praline și ciocolată care sunt făcute cu unt de cacao 100% pur, fără ulei de palmier și din ingrediente de înaltă calitate.

Cacaua sustenabilă va fi cu siguranță o sursă inepuizabilă de inspirație pentru Maeștrii noștri Ciocolatieri, care sunt încântați să poată lucra cu această materie primă excepțională.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol