10 cutii cu ciocolată ideale pentru începutul anului școlar

Începutul școlii nu trebuie să fie un lucru neplăcut, ci din contră. Comunicarea cu cel mic, prezentarea beneficiilor începutului de an școlar, cunoștințele noi pe care le va dobândi, (re)vederea colegilor, pregătirea pentru școală cu hăinuțe noi, rechizite și tot ce îi mai trebuie micului elev pot fi și distractive. Alegerea rechizitelor cu personajele din desene îndrăgite poate fi chiar o activitate plăcută pentru copii, dar faptul că începe școala nu este întotdeauna un motiv de bucurie pentru elevii care încă își doresc să mai fie vacanță.

Tot acest proces de pregătire pentru școală este unul în care sunt implicați atât elevii, cât și părinții și profesorii, care încearcă să mai îndulcească acest început de școală. :)

Dar… noi avem un mic secret. Ciocolata belgiană, de calitate, poate îndulci începutul de an școlar al elevilor, părinților și profesorilor.

Găsești toate produsele din colecția Back to School aici, însă mai jos regăsești o selecție de 10 cutii cu praline care vor face puțin mai ușoară trecerea de la perioada de vacanță la școală.

Mix School Bag – Cutie tematică, în formă de ghiozdan, care conține 250g de praline belgiene delicioase.

Mix Thank You – Cutia care arată aprecierea celor ce vor călăuzi drumul educativ al celor mici.

Creioane din ceramică Small, Medium, Large – Creioane simpatice cu praline ambalate, care se pot refolosi ca suport de pixuri și creioane.

Ursulețul din pluș Leo, Lollipop-ul Urs Lapte și Creioanele din ciocolată abia așteaptă să îi înveselească pe cei mici și să le fie alături în noua lor etapă a vieții.

Penarul și sticla cu praline sunt un cadou special pentru cei mici, perfect pentru școală, acestea fiind și refolosibile și, în plus, conțin și stickere emoji 😎 care vor colora caietele elevilor.

Sahiko Bento este cutia diafană, elegantă, cu capac din mătase, care spune povestea unui nou început încă de la prima vedere și până la ultima pralină.

Ballotin-ul nu mai are nevoie de cuvinte. Este el însuși un mesaj de recunoștință, mulțumire și apreciere prin simpla sa prezență.

Bijoux este deosebita cutie cu sertare, etajată, care poate fi refolosită și poate păstra cele mai frumoase amintiri din școală precum poze, notițe secrete, agrafe colorate, pixul norocos și alte lucruri speciale.

Rigleta sau bagheta magică ce transformă prima zi de școală într-o zi delicioasă!

Round Red este cutia cu elemente de design ovale, de la mic la mare, care pot fi asemănte cu evoluția elevului, din clasele primare și până la liceu.

Cutiile din colecția Back to School se regăsesc și în ciocolateriile noastre din București:

Leonidas Dorobanți

Calea Dorobanți 152

Indicații hartă aici.

Leonidas Piața Constituției

Bvd. Unirii 2

Indicații hartă aici.

Leonidas Berthelot

Str. Gen. H.M. Berthelot 1-3

Indicații hartă aici.