Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.
Calendar Advent Feerie De Noel
Momentan, nu este în stoc.
Calendar Advent Feerie De Noel Leonidas este o cutie în formă de brăduț, verde, ce conține 24 deglobulețe din ciocolată, asortate. Cutie elegantă în formă de brad cu sertar individual pentru cele 24 zile până la Crăciun. Se poate folosi ulterior ca decorațiune de sărbători. Pungă cadou și hârtie mătase incluse. Poza este cu titlu de prezentare.
239.00 lei
-
Transport gratuit la comenzi peste 175 lei
-
Taxa de transport este de 15 lei în aria Fan Courier
-
Livrarea se va face în 24-48 ore lucrătoare
-
Mesaj personalizat gratuit
Ingrediente - Calendar Advent Feerie De Noel
Asortiment praline: zahăr, masă de cacao, unt de cacao, LAPTE praf integral, ALUNE DE PĂDURE, SMÂNTÂNĂ, sirop de glucoză, UNT (LAPTE), MIGDALE, UNT anhidru, LAPTE condensat îndulcit, nucă de cocos mărunțită, zahăr invertit, alcool, umectant (sorbitol), arome, dextroză, NUCI, sirop glucoză și fructoză, fructe confiate (portocală, pepene), sirop sorbitol, miere, biscuite (GRÂU (GLUTEN), OUĂ), orez expandat, căpșune, pudră de cacao, vișine, MIGDALE amare, băutură vegetală de MIGDALE (MIGDALE, zahăr, maltodextrină, SOIA, antioxidanți (ascorbil palmitat), agent antiaglomerant (oxid de siliciu)), invertazică, FISTIC, cafea, zmeură, conservanți (sorbet de potasiu), fragmente de boabe de cacao prăjite, anhidru de grăsime din lapte, xylitol, concentrat suc de zmeură, regulator aciditate: acid citric, merișor, SUSAN. Coloranți (sfeclă roție, extract de soc, annatto, curcumină, complex de clorofilă cupru, caramel), coajă de portocală, amidon de GRÂU, ananas, sare, concentrat suc de lămâie, lămâie, agenți de creștere (bicarbonat de sodiu, carbonat de amoniu, condimente, albuș de OU, concentrat de fructe, sare Guarande, pectină, oțet balsamic, busuioc. “Marzipanul căpșună” conține agent de colorare: carmin. Ciocolată neagră (min. 54% cacao), Sao Tome ciocolată neagră (min. 72% cacao), ciocolată cu LAPTE (min. 30% cacao), ciocolată albă.
Se păstrează la loc uscat și răcoros, la o temperatură între 15⁰C – 18⁰C. Produs în Belgia.
LAPTE, ALUNE DE PĂDURE, SMÂNTÂNĂ, UNT, MIGDALE, GRÂU, GLUTEN, OUĂ, MIGDALE, SOIA, FISTIC, SUSAN.