Leonidas - Ciocolată Belgiană / Recomandări Leonidas / Leonidas Ciocolată Belgiană lansează Catalogul Primăvara 2017!

Leonidas Ciocolată Belgiană lansează Catalogul Primăvara 2017!

Cea mai importantă noutate a acestui catalog este Colecția Love, o colecție de sezon, disponibilă doar în această perioadă. Inimile domină această colecție: cele 4 Coeur (Vanille, Raspberry, Cerrise) se dezvăluie sub diferite forme: Rigleta Coeur, Coeur Plexi, Coeur Love.

Încă o inimă din această colecție, o inimă de excepție este Coeur Chocolate, din ciocolată cu lapte, plină cu praline asortate.

Dar inimile nu sunt prezente doar în această colecție. Le poți regăsi în Colecția Bijoux unde nu se poate să treci cu vederea peste cea mai mare inimă de dăruit de Mărțișor: Coeur Big, 100 de praline Leonidas.

Catalogul Leonidas Ciocolată Belgiană Primăvara 2017 se adresează în primul rând companiilor care vor să își impresioneze angajații și partenerii de afaceri, dar este un reper de câțiva ani și pentru toți ceilalți iubitori de ciocolată de calitate. Ai de ales între peste 100 de cutii cadou, specialități belgiene sau coșuri cadou, pentru toate buzunarele și gusturile. Toate cadourile vor avea în aceasta perioadă un șnur de mărțișor inclus!

Dacă ești companie, iar comanda ta este una personalizată, trebuie să știi că termenele de livrare variază între 3 și 15 zile, în funcție de stocul disponibil și cantitatea comandată. Ne poți contacta la 0723.71.91.02, 0741.22.44.88 sau office@ciocolatabelgiana.ro.

Bineînțeles că ne poți găsi și la ciocolateria Leonidas Dorobanți (Calea Dorobanți, nr. 152),  Leonidas Chocolates Cafe, pe bld. Unirii nr. 2 și la Leonidas Berthelot (Str. Gen. H.M. Berthelot, nr. 1-3).

Te așteptăm!

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol