Leonidas - Ciocolată Belgiană / Praline belgiene / Colecția Summer îți aduce praline refreshing, produse de vară și o geantă izotermă cadou

Colecția Summer îți aduce praline refreshing, produse de vară și o geantă izotermă cadou

Ciocolata este delicioasă în fiecare sezon, însă vara avem gama de praline Irrésistible care este perfectă de savurat în zilele însorite, fiind singurele praline care este recomandat să fie ținute la frigider, pentru un gust intens și răcoritor care pune în evidență aroma cremelor fructate: grapefruit roz, coacăze, căpșune și rubarbă și piersică. Printre produsele care conțin praline din această gamă se numără și Mix Summer, Zanzibar Summer.

În colecția de vară regăsiți și alte cutii și produse care conțin praline cu arome fructate, perfecte de savurat vara, precum jeleurile din pastă de fructe (Mix Jelly, Jellies Mini, Round Plexi), mixul de praline Orangettes (coajă de portocală confiată și învelită într-un strat delicios de ciocolată neagră), dar și praline în formă de fructe de mare (Mix Seafood) sau marțipan cu arome fructate (Mix Fructe Martipan).

În Colecția Summer puteți găsi și produse din ceramică care conțin praline și se pot refolosi ulterior. Printre acestea regăsiți Bol Leos (umplut cu 31 de praline delicioase ambalate și asortate), Plateau Cafe (conține o ceșcuță umplută cu praline seafood, o ceșcuță umplută cu orangettes și bol umplut cu praline ambalate, plus platou negru din lemn), Gift Bowl (ce conține praline ambalate, caramele, baton de cocos, baton de ciocolată și bolul ceramic) sau Cana Leos (cu marshmallow în formă de ursuleț, nougat lolli în formă de urs și cană).

Și, pentru ca vara să fie și mai cool, la comenzile online de peste 200 lei, exclusiv din Colecția Summer, oferim și o geantă izotermă CADOU (29x14x28 cm), în care îți poți ține pralinele în siguranță, plus transport INCLUS!

Let the summer shine and enjoy your pralines!

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol