Leonidas - Ciocolată Belgiană / Cadouri Leonidas / Cadouri delicioase de savurat la masa de Paște, ghidul mini-ouălor și o nouă ofertă

Cadouri delicioase de savurat la masa de Paște, ghidul mini-ouălor și o nouă ofertă

Figurinele tematice în formă de iepuraș, găină, cocoș sau ou, precum și coloratele mini-ouă cu diverse umpluturi delicioase pot fi desertul ideal pentru masa de Paște. Cu siguranță acestea vor înveseli atmosfera, iar cei ce le vor degusta vor fi mult mai veseli. Toate produsele pot fi găsite în delicioasa noastră colecție de Paște, pe care o găsiți aici.

Pentru cei care vor să facă un cadou special de Paște, celor dragi, cutiile tematice sunt alegerea perfectă. Un cadou dulce, de calitate, este întotdeauna apreciat și savurat din plin.

Multă lume ne întreabă despre aromele delicioaselor mini-ouă cu umpluturi din cele mai diverse, așa că am realizat un mic ghid al aromelor. Cele 18 mini-ouă vor aduce un plus de culoare și savoare și, cu siguranță, vor fi pe placul tuturor, deoarece acestea se regăsesc în toate cele trei variante de ciocolată: neagră, cu lapte sau albă. Mai jos regăsiți toate aromele delicioaselor mini-ouă Leonidas.

Mini-ouăle pot fi comandate online, în varianta Rigletă, Easter Egg S și M sau Cello, de 250g, 500g sau 1kg sau în varianta Tube Plexi S, M, L cu mix mini-ouă, alături de praline ambalate și mini-tablete.

Ca recomandări de cadouri pentru Paște, propunerile noastre sunt Sharing Box, Ou Metal, Easter Box, Easter Egg, Easter Maison, Valisettes si cutiile cu Ou de Paște cu lapte sau ciocolată neagră în variantele XS, S, M sau L.

Pentru cei mici, avem figurine simpatice pe care le poate aduce Iepurașul, de Paște. Figurinele în formă de iepuraș, rățușcă, ou și lollipop-urile tematice pot fi un cadou potrivit pentru cei mici.

Te așteptăm pe site, unde poți comanda produsele dorite din colecția de Paște, și în ciocolateriile noastre din București: Bvd. Unirii 2 și Str. Puțul lui Zamfir 3!

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol