Cadouri delicioase de savurat la masa de Paște, ghidul mini-ouălor și o nouă ofertă

Figurinele tematice în formă de iepuraș, găină, cocoș sau ou, precum și coloratele mini-ouă cu diverse umpluturi delicioase pot fi desertul ideal pentru masa de Paște. Cu siguranță acestea vor înveseli atmosfera, iar cei ce le vor degusta vor fi mult mai veseli. Toate produsele pot fi găsite în delicioasa noastră colecție de Paște, pe care o găsiți aici.

Pentru cei care vor să facă un cadou special de Paște, celor dragi, cutiile tematice sunt alegerea perfectă. Un cadou dulce, de calitate, este întotdeauna apreciat și savurat din plin.

Și, ca să facem sărbătorile de Paște și mai dulci, am lansat și o nouă ofertă! La comenzile online care conțin produse în valoare de peste 200 lei, primești CADOU Tableta Milk Salted Almonds și transport inclus! Oferta este disponibilă doar pe site-ul nostru: www.ciocolatabelgiana.ro

Multă lume ne întreabă despre aromele delicioaselor mini-ouă cu umpluturi din cele mai diverse, așa că am realizat un mic ghid al aromelor. Cele 20 mini-ouă vor aduce un plus de culoare și savoare și, cu siguranță, vor fi pe placul tuturor, deoarece acestea se regăsesc în toate cele trei variante de ciocolată: neagră, cu lapte sau albă. Vezi ghidul mini ouălor de Paște mai jos:

Ca recomandări de cadouri pentru Paște, propunerile noastre sunt Sharing Box, Ou Metal, Easter Box, Valisettes si cutiile cu Ou de Paște cu lapte sau ciocolată neagră în variantele XS, S, M sau L.

Pentru cei mici, avem figurine simpatice pe care le poate aduce Iepurașul, de Paște. Figurinele în formă de iepuraș, rățușcă, ou și lollipop-urile tematice pot fi un cadou potrivit pentru cei mici.

Te așteptăm pe site, unde poți comanda produsele dorite din colecția de Paște, și în ciocolateriile noastre din București:

  • Leonidas Dorobanți, Calea Dorobanți, nr. 152.
  • Leonidas Berthelot Boutique, Str. Gen. H. M. Berthelot, nr. 1 – 3.
  • Leonidas Piața Constituției, B-dul Unirii, nr. 2.