Leonidas - Ciocolată Belgiană / Ciocolată belgiană / CiocolataBelgiana.ro te așteaptă în noua versiune!

CiocolataBelgiana.ro te așteaptă în noua versiune!

macheta facebook [bold]

Descoperă universul pralinelor Leonidas

Cei care ne vizitează în ciocolateriile noastre din București și din țară ne îndeamnă deseori să le explicăm mai multe despre pralinele și cutiile Leonidas, ingredientele folosite, tipuri, poveștile din spatele lor. Tocmai de aceea, am demarat procesul de re-șlefuire a website-ului www.CiocolataBelgiana.ro în care ne propunem să aducem mai aproape de voi frumusețea universului pralinelor Leonidas.

www.CiocolataBelgiana.ro pentru toată lumea

În primul rând, veți putea admira și studia pe www.CiocolataBelgiana.ro Sortimente Leonidas din gama Leonidas, disponibile în magazinele din București și din țară.
Avem peste 110 de tipuri de praline și peste 50 de cutii cadou Leonidas, gata să fie descoperite.
În plus, Belgia ne dovedește că nu este doar țara ciocolatei de calitate, dar și a altor specialități belgiene surprinzătoare. Nu în ultimul rând, specialiștii Leonidas ne împărtășesc din secretele altor produse fenomenale: confiserie, înghețată și figurine.

Tot pe www.CiocolataBelgiana.ro vă invităm să ne cunoașteți îndeaproape la secțiunea Despre, dar și să răsfoiți ultimul catalog de produse Leonidas.

De asemenea, suntem oricând Contact pentru mesajele voastre, iar dacă vreți să faceți parte din familia Leonidas – noi vă încurajăm cu mult drag.

Nu în ultimul rând, nu uitați să ne vizitați frecvent pentru ultimele noutăți legate de Leonidas, praline, Ciocolată Belgiană. Suntem aici pentru voi și vă invităm să degustați minunatele produse Leonidas!

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol