Leonidas - Ciocolată Belgiană / Recomandări Leonidas / 10 idei de cadouri din ciocolată pentru bărbați

10 idei de cadouri din ciocolată pentru bărbați

Fie că este vorba despre o zi de naștere, onomastică, aniversare a relației sau a căsătoriei sau alt eveniment important, alegerea unui cadou pentru bărbați poate fi destul de dificil. De multe ori, pare că este mult mai ușor de ales un cadou pentru femei, iar alegerile sunt mai ofertante, fie că este vorba despre bijuterii, parfumui, accesorii, seturi cadou, lumânări parfumate, ceasuri, genți, cosmetice sau cutii cu praline din ciocolată belgiană.

Când vine vorba despre alegerea unui cadou pentru bărbați, pare că opțiunile nu mai sunt atât de vaste. Dacă este vorba despre un cadou pentru partenerul de viață și relația durează de mai mulți ani, pare că deja s-au epuizat toate ideile și nu mai știm ce cadou să alegem. După ce am oferit deja parfumuri, accesorii din piele sau argint, kit-uri de bărbierit, gadget-uri, jocuri video, curele, portofele, ceasuri, haine sau accesorii auto este o sarcină dificilă să mai vii cu ceva nou sau să știi ce să alegi. Sau, chiar dacă am ales deja un cadou, simțim că parcă am mai putea adăuga ceva.

Cutiile cu praline belgiene pot fi un cadou perfect pentru domni, fie că este singurul cadou oferit, fie că este asociat cu un alt cadou. Bărbaților le plac dulciurile, iar dacă alegem o ciocolată de calitate, belgiană, cu 100% unt de cacao, cu siguranță va fi un cadou apreciat. Cutiile cadou cu praline belgiene pot fi un cadou inspirat atât pentru cineva drag precum soțul, tatăl, fratele, cât și pentru a le oferi domnilor, poate în cadrul unor evenimente la care dorim să oferim un cadou nu atât de personal, dar de impact.

Mai jos vei regăsi 10 idei de cutii de cadou, cu praline belgiene, potrivite pentru bărbați:

1. Ballotin

Ballotin-ul este special deoarece poate fi personalizat cu un ribbon în culoarea preferată a celui ce primește cadoul. Ballotin-ul este disponibil în gramajele: Mini (250g), Petit (375g), Classique (500g), Grand (750g), Gourmand (1Kg).

2. Togo

Cutie elegantă, din carton, cu 9 praline. Poate fi un cadou auxiliar perfect, alături de un ceas sau o curea din piele naturală.

3. Tie Box

Cutia Tie Box este cutia cu praline perfectă pentru bărbați, având formă de cravată. Aceasta poate fi oferită ca atare sau poate fi oferită alături de o cravată reală, un ceas, sau o cămașă.

4. Zanzibar

Zanzibar este o cutie din carton dur, fiind o variantă mai mare a cutiei Togo. Zanzibar conține 16 praline belgiene și poate fi un cadou elegant, pentru domni, alături de un whiskey sau o altă băutură fină.

5. Caseta Lichior

Pentru bărbații cărora le plac pralinele cu alcool, Caseta Lichior, din lemn, este cadoul perfect. Cutia conține o selecție de 18 praline din ciocolată neagră umplute cu lichior: Cointreau, Poire Williams, Whisky, Curaçao, Amaretto, Limoncello.

6. Madagascar

Madagascar este o cutie elegantă, cartonată, dreptunghiulară, ce conține 27 de praline belgiene fine. Cutia albastră oferă masculinitate, iar ribbon-ul îi conferă eleganță.

7. Santiago

Cutia Santiago conține 32 de praline, distribuite pe două etaje, astfel încât cel ce primește această cutie poate savura singur pralinele sau împreună cu persoanele dragi.

8. Victor M

Victor este o cutie metalică și sustenabilă. Victor M pot fi folost, ulterior, drept cutie pentru depozitarea accesoriilor precum butoni de cămașă, brățări din piele sau inele.

9. Henry S

Henry S este o cutie metalică, ce conține 16 praline belgiene delicioase. Această cutie elegantă, asortată cu o fundă de mătase, albastră, poate fi un cadou perfect pentru domni.

10. Napo

Cutiile Napo S, M sau L sunt din carton dur și sunt perfecte pentru bărbații care preferă tabletele de ciocolată, fără cremă, doar ciocolată pură 100% belgiană.

BONUS – Alte cadouri pe care le poți alătura cutiilor cu ciocolată

Dacă îți dorești un cadou complet, fără a comanda mai multe cadouri din diferite site-uri și a aștepta mai multe comenzi, avem și alte produse care merg de minune alături de cutiile cu praline, tocmai pentru a ușura procesul de achiziție a cadoului.

La cutiile cu ciocolată puteți adăuga un vin sau un prosecco, în funcție de preferințele persoanei căreia îi oferiți cadoul. Dacă persoana nu consumă alcool, puteți opta pentru o sticlă de GIMBER, o pungă de cafea de origine sau chiar un ceai negru, verde sau fructat.

Vinuri și Prosecco

Un vin bun sau un Prosecco, merg de minune alături de o cutie cu praline belgiene Leonidas. Fie că alăturați ciocolatei un vin alb, roșu sau un Prosecco răcoritor, cadoul va fi complet și cu siguranță va fi și apreciat de către domni.

Cafea și ceaiuri

Pentru iubitorii de cafea sau ceai puteți alătura, cutiei cu praline, o pungă de cafea de specialitate (100% arabica) sau o cutie elegantă, metalică, de ceai negru, verde sau cu note fructate.

GIMBER

GIMBER este un concentrat din ghimbir organic cu lămâie, ierburi și condimente, 100% natural, bio, fără alcool, perfect pentru realizarea cocktail-urilor sau chiar pentru dressing-uri și sosuri, în mâncăruri.

Cutiile cu ciocolată belgienă Leonidas sunt potrivite pentru persoanele care preferă să ofere un cadou gourmet, de calitate și care are la bază tradiția belgiană de peste 110 ani. Pralinele Leonidas au arome naturale, ingrediente proaspete, 100% unt de cacao, 0% ulei de palmier și sunt un cadou elegant, premium, care va fi cu adevărat apreciat de către domni. Personalizarea cutiilor de praline cu un ribbon în culoarea preferată a domnilor va aduce un touch personal și poți adăuga și un mesaj personalizat, pe care îl scriem de mână, pentru o experiență completă.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol