Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.
Basket Dovleac
Basket Dovleac Leonidas este un coșuleț din fetru în formă de dovleac, care poate fi un cadou perfect pentru seara de Halloween, de Trick or Treat! Coșulețul dovleac conține 155g de praline asortate, o caramea și un Choco Latte fiind un cadou potrivit pentru colindători, în seara de Halloween. Pungă cadou Leonidas și hârtie mătase incluse.
Conține: Praline Leonidas (155g) + Caramea (26g) + Choco Latte (36g) + coșuleț cu model dovleac
Gramaj total: 217g
-
Transport gratuit la comenzi peste 175 lei
-
Taxa de transport este de 15 lei în aria Fan Courier
-
Livrarea se va face în 24-48 ore lucrătoare
-
Mesaj personalizat gratuit
Ingrediente - Basket Dovleac
Zahar, masa de cacao, unt de cacao, lapte praf integral, alune de padure, smantana, sirop de glucoza, unt (lapte), migdale, unt anhidru, lapte condensat indulcit, nuca de cocos maruntita, zahar invertit, alcool, umectant (sorbitol), arome, dextroza, nuci, sirop glucoza si fructoza, fructe confiate (portocala, pepene), sirop sorbitol, miere, biscuite (grau (gluten), oua), orez expandat, capsuni, pudra de cacao, visine, migdale amare, lapte de migdale (migdale, zahar, maltodextrina, soia, antioxidanti (ascorbil palmitat), agent antiaglomerant (oxid de siliciu)), invertazica, fistic, cafea, zmeura, conservanti (sorbet de potasiu), fragmente de boabe de cacao prajite, anhidru de grasime din lapte, xylitol, concentrat suc de zmeura, regulator aciditate: acid citric, merisor, susan. Coloranti (sfecla rosie, extract de soc, annatto, curcumina, complex de clorofila cupru, caramel), coaja de portocala, amidon de grau, ananas, sare, concentrat suc de lamaie, lamaie, agenti de crestere (bicarbonat de sodiu, carbonat de amoniu, condimente, albus de ou, concentrat de fructe, sare Guarande, pectina, otet balsamic, busuioc. “Marzipanul capsuna” contine agent de colorare: carmin. Ciocolata neagra (min. 54% cacao), Sao Tome ciocolata neagra (min. 72% cacao), ciocolata cu lapte (min. 30% cacao), ciocolata alba.
Se pastreaza la loc uscat si racoros, la o temperatura intre 15⁰C – 18⁰C. Produs in Belgia.
Lapte, alune de padure, smantana, unt, migdale, grau, gluten, oua, migdale, soia, fistic, susan.