Leonidas - Ciocolată Belgiană / Cadouri Leonidas / Intră în lumea fascinantă a junglei cu noua gamă de ciocolată pentru copii Leonidas

Intră în lumea fascinantă a junglei cu noua gamă de ciocolată pentru copii Leonidas

Pentru a încânta simțurile celor mici, Leonidas a creat o gamă specială pentru aceștia! Noua gamă de produse din ciocolată pentru copii, are o tematică veselă, colorată, ce include simpaticele animăluțe din lumea junglei.

Nu mai puțin de 8 animale colorate și vesele îi vor surprinde și îi vor încânta pe cei mai mici cu ciocolată în toate formele ei: biluțe de ciocolată belgiană, cu diverse arome delicioase, ursuleți marshmallow cu ciocolată cu lapte, creioane de ciocolată… toate în ambalaje noi asortate. Descoperă deliciile de ciocolată pentru cei mici!

8 praline vesele, amuzante și delicioase

Leonidas a creat 8 arome originale de biluțe din ciocolată belgiană, de calitate, pentru ca fiecare copil să își găsească gustul preferat! A alege, ce plăcere!

Ca toate pralinele Leonidas, această nouă gamă respectă tradiția ciocolatei belgiene cu cele mai bune ingrediente: unt de cacao pur, niciun pic de ulei palmier și cacao sustenabilă.

Haideți să facem cunoștință cu cele 8 animăluțele ale junglei și să aflăm ce surpriză delicioasă ascund acestea:

Sugar Pop

Ciocolată cu lapte, cremă pralinată cu zahăr pocnitor

Orez Expandat

Ciocolată albă, cremă pralinată și orez expandat

Biscuiți

Ciocolată cu lapte, cremă pralinată cu biscuiți

Pastă de alune

Ciocolată cu lapte, cremă din pastă de alune de pădure

Caramel Sărat

Ciocolată cu lapte, cremă din caramel sărat

Pralinată

Ciocolată neagră, cremă pralinată

Alune de pădure

Ciocolată cu lapte, cremă pralinată cu alune caramelizate

Vanilie

Ciocolată cu lapte, cremă de vanilie

Descoperă toate produsele din noua gamă de copii, de la delicioasele praline și până la irezistibilele creioane coloarate!

Selecția noastră de ciocolată pentru copii

Pe lângă delicioasele biluțe de ciocolată, Leonidas oferă o întreagă selecție de ciocolată care va încânta papilele gustative ale copiilor!

În gama dedicată copiilor vei găsi și popularele creioane colorate din ciocolată, ursuleți marshmallow cu bezea moale și înveliș din ciocolată cu lapte, figurine din ciocolată în formă de animăluțe, lollipop-uri simpatice, penar transparent umplut cu praline, sticlă de apă umplută cu praline, caramele, nougat și alte produse delicioase, pe care copiii le adoră!

Animăluțele noastre din junglă sunt prietenoase și adoră să îi vadă fericiți pe cei mici. Elefănțelul, Maimuțica, Hipo, Panda, Koala, Leuțul, Dino și Unicornul abia așteaptă să se joace cu cei mici. Copiilor tăi le place să deseneze? Atunci sigur le vor plăcea fișele noastre de desen Leondias, cu simpaticele animăluțe din junglă, pe care să le coloreze așa cum doresc ei: cu creioane colorate, tempera, acuarele, creioane cerate, carioci, cu orice își dorește cel mic și îl face fericit!

Descarcă gratuit paginile de colorat, scoate-le la imprimantă, și lasă-l pe cel mic să coloreze lumea animăluțelor noastre în culorile lui preferate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol