Leonidas - Ciocolată Belgiană / Cadouri ciocolată / Îndrăgostiți de ciocolată

Îndrăgostiți de ciocolată

Cadou Leonidas Ciocolata Belgiana Ziua Indragostitilor

Întreabă pe cine vrei și o să vezi că femeile se simt răsfățate și apreciate atunci când primesc cadou ciocolată. Noi chiar am întrebat femeile într-un studiu de piață link. Dar oricum noi le observăm reacțiile zi de zi, încântarea cu care ele însele cumpără praline, dar și reacțiile povestite de bărbații care revin la noi după ce au dăruit cadouri Leonidas femeilor din viața lor.

Și dacă ne gândim că toți bărbații “aleargă” în această perioadă, de Valentine’s Day și / sau Dragobete, pentru cadoul cu care să-și impresioneze jumătatea, noi – cei de la Leonidas Ciocolată Belgiană – îți recomandăm să te oprești din alergat pentru a înțelege ce efect pot avea pralinele dăruite femeilor.

În primul rând, trebuie să înțelegem că pralinele nu sunt bomboane. Pralinele belgiene Leonidas se disting prin calitatea ingredientelor, finețea acestora și prin puritatea untului de cacao (100% pur). Probabil, deja, știi aceste lucruri.

Dar vrei să știi de ce femeile apreciază bărbații care oferă praline Leonidas de Ziua Îndrăgostiților?

Pralinele Leonidas se prezintă întotdeauna în ambalaje impecabile, customizabile (ballotins) sau premium (cutii cadou). Fiecare detaliu este pus la punct astfel încât degustarea pralinelor se transformă într-o experiență. Suspans, nerăbdare, delicatețe și bun gust – acestea sunt ingredientele unui cadou Leonidas. Iar noi știm sigur că femeia de lângă tine va asocia cu persoana ta toate aceste elemente.

Singura parte “mai puțin plăcută” după ce oferi primul cadou Leonidas ar fi că standardul se ridică din acel moment. Și va trebui să îți răsfeți “jumătatea” cu Leondias de fiecare dată când ai ocazia.

Recomandările Leonidas Ciocolată Belgiană pentru Ziua Îndrăgostiților / Dragobete:

Iar acum, ca să trecem la lucruri concrete, noi ți-am pregătit o selecție specială de Ziua Îndrăgostiților și Dragobete:

– Pentru cei mai îndrăzneți dintre voi: în ciocolateriile noastre se găsește cea mai mare inimă de catifea care conține un asortiment de 100 de praline! Te invităm cu mare drag pe str. Puțul lui Zamfir 3, Bv. Unirii 2 și Str. Gen. H.M. Bertheleot 1-3, pentru a o vedea cu ochii tăi. Poate te îndrăgostești de ea!

Coeur-grande-100-praline-Leonidas

– Poti vedea aici o selecție de praline și cutii cadou selectate special pentru această ocazie.

– De asemenea, nu poate lipsi din opțiunile tale de cadou pentru femeile din viața ta, faimoasa Bijoux: cutie elegantă din mătase naturală, culoare roșie, conține asortiment de praline pe două straturi și se transformă ulterior in casetă de bijuterii. Da, pralinele sunt bijuterii. Iar Colecția Leonidas Bijoux scoate cel mai bine în evidență strălucirea și distincția pralinelor. Acestea vor fi cele mai apreciate de către doamnele și domnișoarele care știu să facă diferența între o atenție de complezență și un cadou cu adevărat memorabil.

Știm că alegerea este grea, de aceea te așteptăm în ciocolateriile Leonidas pentru sugestii și, de ce nu, o degustare.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol