Leonidas - Ciocolată Belgiană / Stiri Leonidas CiocolataBelgiana.ro / Deschidem prima Leonidas Chocolates Café (LCC) din București!

Deschidem prima Leonidas Chocolates Café (LCC) din București!

Unde? Pe bld. Unirii nr, 2! Când? Sfârșit de Februarie!

Am observat în 2016 din ce în ce mai mulți consumatori care cumpără ciocolată de calitate pentru consum propriu, nu doar pentru cadouri. Asta înseamnă consumul autentic. Sunt iubitori de ciocolată care vin să cumpere 5 sau 50 de praline doar pentru ei. Cadourile rămân majoritare dar este clar că asistăm la o diversificare a consumului.

Anul trecut pe vremea asta am încercat să anticipăm această tendință în București, așa că acum putem anunța oficial inaugurarea primei ciocolaterii-cafenea din București. Un concept store în care iubitorii de ciocolată pot degusta, pe lângă produsele deja consacrate (praline, tablete, specialități Belgiene), băuturi autentice, Homemade Leonidas și cafea de specialitate.

Ce înseamnă Homemade Leonidas?

Înseamnă băuturi și produse care au la bază rețete desăvârșite de faimoșii ciocolatieri belgieni, fără prafuri instant sau adaosuri inutile.

Cafeaua de specialitate vine în completarea rețetelor originale, pentru că LCC nu înseamnă doar ciocolată de calitate, ci și cafea de calitate.
Cum ar fi, de exemplu, Manon White Chocolate Café, o băutură caldă care transpune gustul legendar al pralinei Leonidas Manon într-o cană plină de arome. Băuturi din cremă pralinată (inclusiv cu Cafea de specialitate), praline transformate în ciocolată caldă (perlă de ciocolată albă, praline cu aromă de caramel și coji de portocale) sau chiar fructe proaspete și cremă de ciocolată autentică belgiană. Acesta este visul oricărui iubitor de ciocolată de calitate.

Meniul localului va avea două “capitole” anuale: iarna predomină băuturile calde, în timp ce vara se pot degusta băuturi reci pe bază de ciocolată autentică și cafea de specialitate, fructe proaspete și ciocolată sau faimoasa înghețată Leonidas.

Știi probabil că acesta nu este primul LCC din țară: în Iași, Cluj și Timișoara funcționează Leonidas Chocolates Café de mai bine de un an. Iar feedbackul din partea clienților a fost cu totul suprinzător încă de la început.

Leonidas Chocolates Café este acel tip de local în care toate produsele sunt prezentate și comercializate în baza unei teme centrale – asta înseamnă un concept store. Nu mai trebuie să-ți spun că tema centrală o reprezintă ciocolata belgiană.

Și dacă tot definim termeni de specialitate, să spunem că acesta este și primul flagship store din București al francizei Leonidas Chocolată Belgiană. Locul de întâlnire al tuturor celor care adoră ciocolata de calitate. Vor fi organizate diferite evenimente tematice, de sezon, lansări de produse noi, degustări de specialități.

Bineînțeles că localul va avea și o terasă de care se vor bucura cei care vor să savureze produse de sezon cald.

Reține adresa: bld. Unirii nr. 2, București.

Și data: sfârșit de Februarie!

Vezi mai jos o galerie de poze cu simulări ale LCC Unirii și o hartă exactă a locației. Te așteptăm!

Ion Codreanu – John, cum îmi spun prietenii – si sunt reprezentant oficial al Leonidas în România fiind implicat în businessul cu praline premium de peste 7 ani. Sunt pasionat al lucrurilor de calitate si tată a 2 copii,  un fin cunoscător al pieței în care activez. Mă poți citi ocazional în presa de business și pe acest blog, dar ma vei găsi și la ciocolateria Leonidas Beller unde îți voi face personal recomandări din minunatul univers Leonidas.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol