Leonidas - Ciocolată Belgiană / evenimente Leonidas / Cel mai mare ou de ciocolată: degustare împreună cu Holcim

Cel mai mare ou de ciocolată: degustare împreună cu Holcim

Leonidas-Holcim

Ieri am avut parte de un moment deosebit: am ales să degustăm cel mai mare ou de ciocolată din România (alături de celelalte 3 de la Leonidas Iași, Cluj-Napoca și Timișoara) împreună cu prietenii noștri de la Holcim România. Și am împărtășit acest moment cu toți cei care ne urmăresc pe Facebook, într-un eveniment live. Primul de acest gen al Leonidas Ciocolată Belgiană, dar am senzația că vor urma multe altele.

Dar care este legătura între ciment și ciocolată?

Aparent niciuna. Dar, dacă ne gândim mai bine, hadeți să vă spun, mai în gluma, mai în serios, câteva asemănări dintre ciment și ciocolată:

1. Așa cum cimentul se află la baza tuturor construcțiilor pe care le întâlnim, la fel și ciocolata se află la fundamentul tuturor relațiilor trainice. Mai ales dintre femei și bărbați. De la ciocolată începe totul, și v-o spun din experiență. Baza dintre relații “se toarnă” cu ciocolată de calitate.

2. Cimentul sau betonul de calitate necesită multă expertiză și experiență și nu oricine poate obține acel mix care să asigure rezistența în timp. Ai crede că ciocolata este simplu de obținut. Nicidecum: exact ca la beton, ciocolata de calitate are nevoie de mâini de experți, rețete desăvârșite în timp și cele mai bune ingrediente. Plus 100% unt pur de cacao. Fără compromisuri.

3. Oul de ciocolată de 8 kg este cel mai mare ou de ciocolată din România, produsul vedetă al Leonidas, în această primăvară. Trebuia să îl “inaugurăm” cu oameni pe măsură!

Puteți vedea cum a fost la sediul Holcim în filmulețul și pozele de mai jos.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol