Leonidas - Ciocolată Belgiană / Recomandări Leonidas / Catalogul Leonidas de Paște – cel mai vesel din an!

Catalogul Leonidas de Paște – cel mai vesel din an!

Catalog-Paste-Leonidas-2016-1

Dintre toate cataloagele Leonidas dintr-un an, cel de Paște este cu siguranță cel mai vesel și mai colorat. Ai putea spune că simpaticele figurine Leonidas de Paște (paginile 9-12) sunt preferatele copiilor. Dar dacă ne faci o vizită în ciocolaterii, poți observa că adulții sunt cei mai încântați de figurinele de ciocolată. Este probabil un prilej pentru ei să se întoarcă la copilărie. Irezistibil cu adevărat!

Ouă de ciocolată de la Leonidas

Colectia-Paste-3-Ou-Easter-Alb-+-Negru

Pe lângă deja consacratele mini-ouă de Paște (pe care le poți găsi separate de alte produse în Rigleta Easter, Zanzibar Easter sau în pungile asortate), Leonidas îți propune și altfel de ouă de Paște:

  • Ou Easter, ciocolată albă sau ciocolată neagră, ticsite cu mini ouă și praline.
  • Oul de Metal, cu figurină de Paște și mini ouă.

Ce nu găsești în catalog, dar poți admira în ciocolateriile Leonidas este uriașul ou de ciocolată – cel mai mare ou de ciocolată din România – 8 kg de plăcere! Nu uita că îl poți câștiga în cadrul evenimentelor Labirintul Leonidas din Iași, Cluj-Napoca și Timișoara (revenim cu detalii).

Cadouri Leonidas de Paște

Colectia-Paste-4-Zanzibar-+-Easter-Box

Nu neglija nici aranjamentele S și M, adică “stropitoare” respectiv „coș”, pline cu figurine, mini ouă, lollipops și alte nebunii gusoase Leonidas. Special de dăruit celor dragi.

Tot la capitolul cadouri cu care să impresionezi, îți recomand și Easter Box: o cutie metalică, în formă de ou, cu motive pascale. De asemenea, mie personal îmi place și Partage, cutia elegantă cu surprize de Paște.

Orice ai cumpăra pentru cei dragi de la Leonidas, nu uita să te răsfeți și pe tine. Un mini-ballotin exclusiv pentru persoana ta, în care să incluzi și pralinele speciale de primăvară. Nu de alta, dar primăvara dă semne că e pe final, iar pentru următorul anotimp avem alte și alte suprize.

0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol