Livrare doar în București și Ilfov

Sabot Ciocolata

Momentan, nu este în stoc.

Figurină din ciocolată belgiană, în formă de sabot, umplut cu praline ambalate și praline globuri. Gramaj sabot ciocolată: 180g. Gramaj praline: 170g.  Poza este cu titlu de prezentare. Pungă cadou și hartie mătase incluse.

ATENȚIE! Acest produs este disponibil doar cu livrare în București sau Ilfov, fiind un produs fragil, care se poate deteriora pe distanțe lungi de drum. 

Gramaj: 350g – Sabot 180g + Praline 170g
Dimensiune: 20 x 7 x 8cm

89.00 lei

Momentan, nu este în stoc.
  • Transport gratuit la comenzi peste 175 lei

  • Taxa de transport este de 15 lei în aria Fan Courier

  • Livrarea se va face în 24-48 ore lucrătoare

  • Mesaj personalizat gratuit

Ingrediente - Sabot Noel

Zahar, masa de cacao, unt de cacao, lapte praf integral, alune de paduresmantana, sirop de glucoza, unt (lapte), migdaleunt anhidru, lapte condensat indulcit, nuca de cocos maruntita, zahar invertit, alcool, umectant (sorbitol), arome, dextroza, nuci, sirop glucoza si fructoza, fructe confiate (portocala, pepene), sirop sorbitol, miere, biscuite (grau (gluten), oua), orez expandat, capsuni, pudra de cacao, visine, migdale amare, lapte de migdale (migdale, zahar, maltodextrina, soia, antioxidanti (ascorbil palmitat), agent antiaglomerant (oxid de siliciu)), invertazica, fistic, cafea, zmeura, conservanti (sorbet de potasiu), fragmente de boabe de cacao prajite, anhidru de grasime din lapte, xylitol, concentrat suc de zmeura, regulator aciditate: acid citric, merisor, susan. Coloranti (sfecla rosie, extract de soc, annatto, curcumina, complex de clorofila cupru, caramel), coaja de portocala, amidon de grau, ananas, sare, concentrat suc de lamaie, lamaie, agenti de crestere (bicarbonat de sodiu, carbonat de amoniu, condimente, albus de ou, concentrat de fructe, sare Guarande, pectina, otet balsamic, busuioc. Marzipanul capsuna” contine agent de colorare: carmin. Ciocolata neagra (min. 54% cacao), Sao Tome ciocolata neagra (min. 72% cacao), ciocolata cu lapte (min. 30% cacao), ciocolata alba.

Se pastreaza la loc uscat si racoros, la o temperatura intre 15⁰C – 18⁰C. Produs in Belgia.

Alergeni

Lapte, alune de padure, smantana, unt, migdale, grau, gluten, oua, migdale, soia, fistic, susan.

Află mai multe pe pagina de întrebări frecvente
Citește »
0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol