Exclusiv în ciocolaterii

Gift Ramequin Ceramic

Platou ceramic alb, lung, cu model ondulat pe margini, ce conține 9 praline din ciocolată belgiană, asortate. Platoul din ceramică are un design deosebit și poate fi refolosit, fiind un cadou minunat pentru o persoană dragă. Pungă cadou și hartie mătase incluse. Poza este cu titlu de prezentare iar pralinele și panglica pot diferi.

Gramaj: 125g – 9 praline asortate
Dimensiuni: 28 x 6 x 3cm

Preț: 74 lei 

Acest produs este disponibil în ciocolateriile Leonidas Ciocolată Belgiană:

  • Leonidas Dorobanți, Calea Dorobanți, nr. 152
  • Leonidas Piața Constituției, B-dul Unirii, nr. 2
  • Transport gratuit la comenzi peste 150 lei

  • Taxa de transport este de 15 lei în aria Fan Courier

  • Livrarea se va face în 24-48 ore lucratoare.

  • Mesaj personalizat gratuit

Ingrediente

Zahar, masa de cacao, unt de cacao, lapte praf integral, alune de paduresmantana, sirop de glucoza, unt (lapte), migdaleunt anhidru, lapte condensat indulcit, nuca de cocos maruntita, zahar invertit, alcool, umectant (sorbitol), arome, dextroza, nuci, sirop glucoza si fructoza, fructe confiate (portocala, pepene), sirop sorbitol, miere, biscuite (grau (gluten), oua), orez expandat, capsuni, pudra de cacao, visine, migdale amare, lapte de migdale (migdale, zahar, maltodextrina, soia, antioxidanti (ascorbil palmitat), agent antiaglomerant (oxid de siliciu)), invertazica, fistic, cafea, zmeura, conservanti (sorbet de potasiu), fragmente de boabe de cacao prajite, anhidru de grasime din lapte, xylitol, concentrat suc de zmeura, regulator aciditate: acid citric, merisor, susan. Coloranti (sfecla rosie, extract de soc, annatto, curcumina, complex de clorofila cupru, caramel), coaja de portocala, amidon de grau, ananas, sare, concentrat suc de lamaie, lamaie, agenti de crestere (bicarbonat de sodiu, carbonat de amoniu, condimente, albus de ou, concentrat de fructe, sare Guarande, pectina, otet balsamic, busuioc. Marzipanul capsuna” contine agent de colorare: carmin. Ciocolata neagra (min. 54% cacao), Sao Tome ciocolata neagra (min. 72% cacao), ciocolata cu lapte (min. 30% cacao), ciocolata alba. Se pastreaza la loc uscat si racoros, la o temperatura intre 15⁰C – 18⁰C. Produs in Belgia.

Alergeni

Lapte, alune de padure, smantana, unt, migdale, grau, gluten, oua, migdale, soia, fistic, susan.

Află mai multe pe pagina de întrebări frecvente
Citește »
0
    0
    Coșul tău
    Coșul este gol