Poveste dulce de Halloween! „Trick or treat, eat some chocolate!”

Halloween-ul se sărbătorește pe 31 octombrie, cu dulciuri, costume, dovleci sculptați, decorațiuni, petreceri tematice și filme de groază! În alte țări (în special în Statele Unite ale Americii și Canada), Halloween-ul se sărbătorește prin colindat. Cei mici se costumează și merg din casă în casă, unde cei colindați sunt întâmpinați cu „Trick or treat” („Ne dați ori nu ne dați”) și trebuie să le ofere bomboane, jeleuri, ciocolată sau alte dulciuri colindătorilor. Dacă cei colindați nu vor să le ofere dulciuri copiilor, atunci cei mici se răzbună și fac un rău celui colindat, precum aruncatul cu hârtie igienică în copaci sau pe casă.

În România, Halloween-ul a început să fie tot mai cunoscut și să fie sărbătorit atât de către cei mari, dar și de către cei mici. La anumite școli se organizează petreceri de Halloween, unde cei mici se costumează deseori în personajele preferate, din desenele animate, sau în fantome, vampiri, zombie, vrăjitoare, dovleci sau scheleți și, deseori, aduc și dulciuri tematice, fie cumpărate, fie făcute în casă, pentru a le împărții cu profesorii și colegii. Cele două biluțe cu ambalaj de Halloween sunt perfecte pentru a fi oferite colindătorilor, pentru a le oferi la școală colegilor și profesorilor sau a le savura chiar tu!

Cei mari petrec fie în anumite localuri în care se organizează petreceri tematice de Halloween, fie acasă, cu filme sau seriale de groază, decorațiuni, dar și dulciuri și snack-uri în diverse forme de Halloween sau cu ambalaj tematic.

Ce-i drept, pe 31 octombrie, parcă și noi savurăm mai bine Lollipop-ul Halloween și pralinele din Mix Halloween, când ne uităm la un film de groază. :D Iar dacă invităm prietenii la noi sau mergem noi la ei, atunci sigur „dăm lovitura” cu Dovleacul de Halloween din ciocolată, care este piesa de „rezistență” a colecției noastre de Halloween.

Dacă vrei să savurezi ceva delicios, de Halloween, sau trebuie să cumperi dulciuri pentru cei mici, pentru perecerea de Halloween de la școală, atunci îți recomandăm produsele din colecția noastră de Halloween „Trick or treat, eat some chocolate”:

Lollipop Halloween – Lollipop de Halloween, în formă de dovleac zâmbitor, cu pălărie.

Halloween Marțipan – 3 dovlecei din marțipan, cu fețe zâmbitoare, perfecți de oferit, de Halloween, iubitorilor de marțipan.

Rigletă Halloween – Rigletă cu 9 praline, inclusiv biluțele de Halloween și praline de toamnă.

Mix Halloween – 12 praline care includ sortimentele de Halloween, plus din cele de toamnă, în sleeve tematic de Halloween, cu fantomă.

Mix Halloween Balls & Toy – 16 praline biluțe de Halloween, plus jucărie dovleac sau fantomă. Biluțele de Halloween, din ciocolată, sunt perfecte pentru a fi oferite celor ce colindă.

Dovleac Halloween – Dovleac de Halloween, din două piese, din ciocolată belgiană albă, umplut cu 13 praline asortate.

Boo-Hoo-Hoo! Pregătește-te de Halloween, oriunde îl faci, cu dulciuri din ciocolată belgiană de calitate! Pune-ți costumul, dă drumul la filmul de groază, ia pralinele și snack-urile lângă tine, aprinde instalația luminoasă cu lilieci și enjoy your Halloween!

Produsele din colecția de Halloween se regăsesc și în ciocolateriile noastre din București: