Înscrie-te la preselecțiile campaniei #MySweetMoment și poți fi printre cei 30 de participanți care vor primi, CADOU, un Ballotin de 250g (16 praline belgiene). Cu Ballotinul primit va trebui să realizezi un Video Instagram Reel prin care să ne arăți momentul tău Leonidas, cum savurezi delicioasele noastre praline, iar noi vom oferi 3 premii, în funcție de numărul de vizualizări la video. Locul 1 – un Ballotin Classique 500g (33 praline), lunar, timp de un an. Locul 2: un Ballotin Classique, lunar, timp de 6 luni. Locul 3: un Ballotin Classique, lunar, timp de 3 luni.
Înscrie-te
Înscrieri preselecții:
16-26 mai
Selectare participanți:
30 mai
Perioada de realizare și postare a video-ului:
3-9 iunie
Alegere câștigător:
10 iunie
Despre campania #MySweetMoment:

Pralinele belgiene Leonidas oferă momente de plăcere diferite, pentru fiecare dintre noi. Unii le oferă cadou celor dragi, alții le savurează singuri sau împreună cu prietenii.

Cum arată momentul tău Leonidas? Realizează un scurt Video Reel creativ pe Instagram și arată-ne momentul tău cu pralinele noastre.

Poți realiza video-ul singur, cu familia, cu prietenii, cu iubitul/a, cu pisica sau cățelul, cu cine vrei tu! :)

Fiecare dintre noi are și anumite locuri dragi sau momente în care savurează praline. Poți filma #MySweetMoment pe o bancă în parc, cu persoana iubită, la mare, cu gașca de prieteni, pe munte, la cota 2000, pe canapea când faci binging de seriale, pe scaunul de gaming când faci live streaming sau în orice loc îți place să savurezi o ciocolată de calitate.

Ce trebuie să faci pentru a participa la campanie:

Înscrie-te, for free, completând formularul de preselecții, în perioada 16-26 mai;

Dintre cei înscriși, 30 de persoane vor fi extrase și vor primi, gratuit, din partea noastră, un ballotin Mini 250g, cu 16 praline, cu care să realizeze video Reel-ul pentru Instagram:

Extragerea celor 30 de participanți va avea loc pe 30 mai și vor fi listați printr-o postare pe Instagram, pe contul nostru @leonidas.romania;

În perioada 31 mai – 2 iunie vom trimite, prin curier, ballotin-urile către participanți;

Toți participanții vor trebui să realizeze și să posteze video-urile Reel în perioada 3-9 iunie;

Reel-ul trebuie să conțină tag către contul nostru de Instagram @leonidas.romania, hashtag #MySweetMoment și ne poți da și „Invite collaborator” din secțiunea „Tag People”;

În această perioadă, participanții își pot promova Reel-ul așa cum doresc, astfel încât să aibă cele mai multe vizualizări;

Pe 10 iunie vom premia cei 3 câștigători. Cei care au cele mai multe vizualizări la Reel vor câștiga câte un Ballotin, lunar, timp de un an. Locul 1 – un Ballotin Classique 500g (33 praline), lunar, timp de un an. Locul 2: un Ballotin Classique, lunar, timp de 6 luni. Locul 3: un Ballotin Classique, lunar, timp de 3 luni.

Preselecțiile s-au încheiat. Vă mulțumim pentru participare!


  Preselecțiile s-au încheiat. Vă mulțumim pentru participare!

  Locul I:

  Un Ballotin Classique, lunar, timp de 12 luni

  Locul II:

  Un Ballotin Classique, lunar, timp de 6 luni

  Locul III:

  Un Ballotin Classique, lunar, timp de 3 luni

  Poate îți place să faci drumeții pe munte, hiking și iubești adrenalina
  Sau poate îți place plaja, nisipul și marea
  Sau poate îți place gaming-ul și live streaming-ul...
  Tinerilor care acceptă challenge-uri
  Utilizatorilor care vor să își exprime creativitatea în mediul online și au și oportunitatea de a câștiga un premiu delicios
  Celor ce iubesc ciocolata
  Înscrie-te
  0
   0
   Cosul tau
   Cosul este gol